Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic, la un apartament din Pitești. O femeie a fost dusă la spital, 23 de persoane au fost evacuate

Un incendiu cu degajare mare de fum a izbucnit sâmbătă într-un apartament de la etajul cinci al unui bloc din Pitești. O femeie de 78 de ani, care a fost intoxicată cu monoxid de carbon și prezenta atac de panică și hipertensiune arterială, a fost transportată la spital, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 14:47

Incendiu puternic, la un apartament din Pitești. O femeie a fost dusă la spital, 23 de persoane au fost evacuate

„Sesizare de incendiu la un apartament din municipiul Pitești, Calea Craiovei, Bl. 23. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat la nevoie. Echipajele de intervenție au pătruns în apartament și se acționează și din afara apartamentului cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime”, anunță ISU Argeș.

Din bloc au fost evacuate 23 de persoane

„Paramedicii SMURD preluat dintr-o locuință din vecinătate o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 78 de ani, care a fost intoxicată cu monoxid de carbon și prezenta atac de panică și hipertensiune arterială. În urma acordării primului ajutor calificat, a fost transportată la spital. Incendiul s-a manifestat în balconul apartamentului de la etajul 5 cu degajare mare de fum. Totodată, fumul și temperatura puternică au afectat și alte încăperi ale locuinței. La fața locului, salvatorii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și două ambulanțe SMURD, alături de un echipaj SAJ”, potrivit sursei citate.

Pompierii arată că nu au fost persoane identificate în apartamentul unde a avut loc incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic, la un apartament din Pitești. O femeie a fost dusă la spital, 23 de persoane au fost evacuate