Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic pe o stradă din Medgidia. Două anexe ale unei case s-au făcut scrum, flăcările s-au aprins din senin

Incendiu puternic, ieri după-amiază, pe o stradă din Medgidia. Două anexe ale unei case s-au făcut scrum, după ce acestea s-au aprins din senin. 

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 09:19

Vezi și

Oamenii care locuiesc în zonă au fost cei care au dat alarma, iar în scurt timp pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Focul ameninţa să se extindă şi la o altă clădire, însă a fost lichidat la timp. 

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Incendiul a fost localizat. Au ars două anexe ale casei pe o suprafaţă totală de 200 de metri pătraţi, mobilierul din două camere pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi. O singură persoană, care a suferit un atac de panică, a fost asistată medical la faţa locului de paramedicii SMURD, refuzând ulterior transportul la spital. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt însemnate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic pe o stradă din Medgidia. Două anexe ale unei case s-au făcut scrum, flăcările s-au aprins din senin