Antena Meniu Search
x

Bucătăria unui restaurant din Râmnicu Vâlcea a luat foc. 60 de clienţi au fost evacuaţi

Momente de groază pentru clienţii unui restaurant din Râmnicu Vâlcea, după ce bucătaria localului a luat foc. 60 de oameni au fost evacuaţi de urgenţă, pentru că flăcările mistuiau totul în calea lor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Incendiul ar fi pornit de la o friteuză care a luat foc.

de Redactia Observator

la 23.03.2019, 10:56

Vezi și

Momente de groază pentru clienţii unui restaurant din Râmnicu Vâlcea, după ce bucătaria localului a luat foc. 60 de oameni au fost evacuaţi de urgenţă, pentru că flăcările mistuiau totul în calea lor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Incendiul ar fi pornit de la o friteuză care a luat foc, iar un angajat a crezut că îl va stinge dacă aruncă un prosop peste ea.

Dimpotrivă, însă, flăcările s-au extins şi au ajuns rapid la plafonul din bucătarie. Imediat, cei de la restaurant au sunat la 112. Incendiul a fost stins după mai bine de o oră.

În tot acest timp, oamenii care locuiesc în vecinătate au aşteptat cu sufletul la gură intervenţia pompierilor, pentru ca focul să nu ajungă şi la locuinţele lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bucătăria unui restaurant din Râmnicu Vâlcea a luat foc. 60 de clienţi au fost evacuaţi