Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu uriaş la o fabrică de sortare a deşeurilor de lângă Râmnicu Vâlcea. Unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei

Incendiu şi poluare masivă lângă Râmnicu Vâlcea. O fabrică de sortare a deşeurilor din plastic a ars ore în şir, cu flăcări de cinci metri. Coloane negre de fum erau vizibile de la mare distanţă. În timpul intervenţiei, unui pompier i s-a făcut rău, dar acum este în afara oricărui pericol. 

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 21:30

”În urma cu putin timp, pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un operator economic (fabrica de mase plastice) din localitatea Mihaesti, sat Stuparei. Au fost alocate forţe de interventie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Sectia de Pompieri Govora cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospeciala de stingere la inaltime, 1 autospeciala CBRN si 1 echipaj SMURD”, a transmis, duminică, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că hala, în suprafaţă de 400 mp, este afectată de incendiu în proporţie de 80%. Au ars de asemenea, 250 mp deşeuri şi sunt dezafectate utilaje industriale, scrie news.ro.

”Sunt asistate 3 persoane dintre care un cadru militar”, a transmis sursa citată.

Vezi și

Incediul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Incendiu uriaş la o fabrică de sortare a deşeurilor de lângă Râmnicu Vâlcea. Unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei