Antena Meniu Search
x

Incendiu violent într-un bloc din Târnăveni. Șapte adulţi şi doi copii au avut nevoie de intervenția medicilor. 27 de persoane, evacuate

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri seară, într-un apartament dintr-un bloc din Târnăveni. Șapte adulţi şi doi copii au fost evaluaţi de către medici, iar 27 de persoane au fost evacuate de pompieri.

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 07:18

Incendiu violent într-un bloc din Târnăveni
Incendiu violent într-un bloc din Târnăveni - ISU Mureș

"Două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD B2 intervin în aceste momente în municipiul Târnăveni, în urma producerii unui incendiu care se manifestă generalizat într-un apartament situat la etajul 2 dintr-un bloc cu 4 etaje de pe strada 1 Decembrie 1918”, a transmis, miercuri seară, ISU Mureş.

Șapte adulţi şi doi copii au fost evaluaţi de către medici

Șapte adulţi şi doi copii au fost evaluaţi de către medici. Pompierii au localizat incendiul, acesta manifestându-se violent cu degajări mari de fum și au reușit să-l stingă înainte de a se produce o tragedie.

"În interiorul apartamentului nu era prezentă nici o persoană la momentul izbucnirii incendiului. La acest moment din întregul imobil au fost evacuaţi preventiv 27 de locatari”, a transmis ISU Mureş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Incendiu violent într-un bloc din Târnăveni. Șapte adulţi şi doi copii au avut nevoie de intervenția medicilor. 27 de persoane, evacuate