Antena Meniu Search
x

Video cu incendiul violent care a distrus un bar și un service auto la Călărași

Un incendiu violent a distrus, miercuri seară, mai multe construcții situate pe un teren de 1.000 mp situat pe strada Dunărea din Călărași.

Un incendiu violent a distrus, miercuri seară, mai multe construcții situate pe un teren de 1.000 mp situat pe strada Dunărea din Călărași.

Potrivit primelor informații, în urma incendiului au ars complet un service auto și un bar care funcționa în proximitatea acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Jandarmeriei, de Poliție, și mașini din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei Călărași.

Se pare că terenul respectiv se afla în litigiu între moștenitorii de drept ai acestuia. Pe teren au fost amenajat mai multe unități de tinichigerie auto, de vopsitorie, un atelier mecanic, dar și o unitate de asamblare de profile tip PVC.

Două autoturisme, aflate în curtea respectivului service, au ars complet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Video cu incendiul violent care a distrus un bar și un service auto la Călărași