Antena Meniu Search
x

Fratele băiețelului de 2 ani căzut într-un puț adânc de 100 m, în Spania, a murit în 2017, pe când avea 3 anișori

Dramă cumplită pentru familia lui Julen, băiețelul de 2 ani care a căzut într-un puț adânc de 100 m, în Spania, la Totalan, în urmă cu trei zile. Potrivit presei, un alt copil al cuplului a murit în 2017, pe când avea 3 anișori, în urma unui infarct.

Dramă cumplită pentru familia lui Julen, băiețelul de 2 ani care a căzut într-un puț adânc de 100 m, în Spania, la Totalan, în urmă cu trei zile. Potrivit presei, un alt copil al cuplului a murit în 2017, pe când avea 3 anișori, în urma unui infarct.

Oliver era fratele lui Julen, băiețelul care a căzut, duminică, într-un puţ cu diametrul de 25 de centimetri şi adânc de 100 de metri.

Pe 23 aprilie 2017, pe când copilul avea doar trei ani, Oliver s-a prăbușit inconștient pe stradă și a fost dus la spital, însă medicii nu au reușit să pună un diagnostic. 21 de zile mai târziu, Oliver murea în urma unui infarct.

Julen a avut un frate, Oliver, care a murit la 3 ani, în 2017
Pe acelaşi subiect

O nouă dramă pentru familie

Acum, familia din El Palo trece printr-o nouă dramă.

Julen a căzut de duminică în puț și, în ciuda eforturilor enorme care se fac pentru găsirea lui, nu există vreo dovadă că ar fi în viață.

Potrivit familiei sale, el se juca duminică pe un teren, la Totalan, un sat situat în apropiere de Malaga, în sudul ţării, în timp ce părinţii săi luau masa în apropiere, atunci când a căzut în acest puţ nesemnalat.

Julen a căzut intr-un put adanc de 100 de metri, in Spania

Autorităţile nu au, până în prezent, vreo probă cu privire la faptul că băiatul este în viaţă. În puț au fost găsite câteva fire de păr, iar teste ADN certifică faptul că aparţin copilului.

”Există o speranţă de viaţă, dar ea scade cu fiecare minut care trece”, a declarat Miguel Angel Escaño, primarul Totalan.

Părinţii copilului se simt ”morţi, dar cu speranţa să aibă un înger care să ne ajute să-l scoatem în viaţă”, a declarat pentru presă tatăl său, José.

O echipă de psihologi îi asistă pe părinţi, care ”sunt zdrobiţi”, declara luni la postul public de radio RNE Elena Trigo, o purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgenţă din Andaluzia.

Băiatul e căzut la o adâncime de 80 de metri, într-un puț săpat în munte

Potrivit autorităţilor, Julen ar putea fi blocat sub un strat de pietre, la 71 de metri adâncime, pe care salvatori au încercat să le evacueze printr-un procedeu de aspirare. Pentru a-l găsi, au fost săpate două tuneluri - unul paralel cu puţul, iar altul oblic, prin munte.

Julen a căzut intr-un put adanc de 100 de metri, in Spania

Între cele nouă întreprinderi care participă la căutări se află Stockholm Precision Tools AB, o companie suedeză care a contribuit în 2010 la salvarea celor 33 de mineri chilieni, blocaţi timp de 69 de zile sub pământ.

Salvatorii au încercat deja să introducă camere în puţ, în căutarea unor semne de viaţă ale lui Julen, însă fără succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fratele băiețelului de 2 ani căzut într-un puț adânc de 100 m, în Spania, a murit în 2017, pe când avea 3 anișori