Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent la un depozit aflat la intrarea în Bucureşti, pe A1: 12 autospeciale de pompieri se luptă cu flăcările

Un incendiu puternic este în desfăşurare la această oră, la un depozit aflat la ieşirea din Bucureşti, pe bulevardul Iuliu Maniu, la intersecţia cu şoseaua de centură.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 19:56

Vezi și

Opt autospeciale ale pompierilor au fost mobilizate iniţial să intervină pentru stingerea focului. Ulterior, dispozitivul pompierilor a fost suplimentat cu alte 4 autospeciale. Până în acest moment nu sunt anunţate victime. A fost însă afectată o suprafaţă de 250 de metri pătraţi şi există riscul ca flăcările să se extindă şi să afecteze tot depozitul. Din primele informatii rezulta ca in interior sunt depozitate produse alimentare. În imediata apropiere ar fi depozitate substanţe uşor inflamabile.

În acest moment nu sunt victime, iar suprafaţa afectată este de 250mp, cu posibilitatea de extindere la depozitul din apropiere. Dispozitivul de pompieri a fost suplimentat cu încă 4 autospeciale de stingere de mare capacitate, astfel că numărul autospecialelor este acum de 12. Pompierii atrag atenția că în imediata apropiere sunt depozitate substanțe ușor inflamabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu violent la un depozit aflat la intrarea în Bucureşti, pe A1: 12 autospeciale de pompieri se luptă cu flăcările