Antena Meniu Search
x

Tânăr străin, fără permis, şi o fată de 22 de ani, în goană pe străzile din Mediaş. Maşina s-a răsturnat la marginea drumului, iar pasagera a ajuns la spital

Un tânăr de 23 de ani, cetățean străin, care nu are permis de conducere, s-a răsturnat, în noaptea de miercuri spre joi, cu mașina pe o stradă din Mediaș, județul Sibiu. Acesta și o tânără de 22 de ani, pasageră, au fost transportați la spital.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 09:07

Maşina s-a răsturnat la marginea drumului
Maşina s-a răsturnat la marginea drumului - Facebook

Potrivit IPj Sibiu, accidentul a avut loc în jurul orei 23:40 pe str. H. Oberth din Mediaș. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un bărbat în vârsta de 23 de ani, cetățean străin, a condus mașina pe strada H. Oberth și, cel mai probabil pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul mașinii, a lovit balustrada de protecție de pe marginea părtii carosabile și un copac din proximitate, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Tânărul nu avea permis auto

Tânărul de 23 de ani nu deține permis de conducere, susțin polițiștii. Conform ISU Sibiu, o tânără de 22 de ani, pasageră în mașină, a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Mediaș conștientă, având un traumatism cranio-cerebral deschis și un traumatism lombar.

De asemenea, echipajul SAJ l-a preluat pe tânăr în stare gravă și l-a transportat la CPU Mediaș conștient, relatează Mediafax. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Mediaș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tânăr străin, fără permis, şi o fată de 22 de ani, în goană pe străzile din Mediaş. Maşina s-a răsturnat la marginea drumului, iar pasagera a ajuns la spital