Antena Meniu Search
x

Video Incendiul din Bârlad, provocat de o femeie care dăduse foc unor haine în scară. Zeci de oameni au fost evacuaţi

Panică, seara trecută, într-un bloc din Bârlad, după ce trei garsoniere au fost cuprinse de flăcări. Incendiul a pornit la etajul trei al imobilului şi s-a extins rapid şi pe hol, acolo unde erau depozitate mai multe gunoaie.

de Redactia Observator

la 08.10.2023, 08:26

Vezi și

Până la sosirea pompierilor, peste 70 de oameni au reuşit să iasă singuri din case. Pompierii au evacuat apoi alţi 40 de locatari, doi dintre aceştia având nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul, provocat de o femeie care a dat foc unor haine în scara blocului

Potrivit unor surse, incendiul ar fi izbucnit după ce o femeie ar fi dat foc unor haine pe scara blocului. După lichidarea incendiului s-a constatat că 10 garsoniere au fost afectate de incendiu.

Clipe de spaimă a trăit şi o familie din Botoşani, după ce casa a fost cuprinsă de foc. Bunurile care se aflau în interior au ars şi a fost afectat, de asemenea, şi acoperişul. Soţia proprietarului a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la medicii sosiţi la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Incendiul din Bârlad, provocat de o femeie care dăduse foc unor haine în scară. Zeci de oameni au fost evacuaţi