Antena Meniu Search
x

Video Incident bizar pe malul Dunării. O macara plutitoare a lovit 5 bărci cu motor: două dintre ele s-au scufundat

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc la Sulina, pe malul Dunării. O macara plutitoare care s-a apropiat prea mult de mal a lovit două pontoane şi cinci bărci cu motor, folosite în regim water-taxi. Două dintre acestea s-au scufundat. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 03.08.2023, 17:29

Vezi și

Martorii spun că astăzi, 3 august, în jurul prânzului macaraua plutitoare închiriată să scoată un pescador care se scufundase a eşuat. Căpitanul navei ar fi făcut o manevră greşită şi s-a apropiat periculos de mult de celălalt mal şi a avariat astfel 5 ambarcaţiuni şi două pontoane plutitoare. Vorbim despre două bărci de viteză de transport pasageri, precum şi alte 3 ambarcaţiuni. Proprietarii acestor bărci spun că prejudiciul depăseşte 250.000 de euro.

Doar o minune a făcut ca în acel moment să nu se afle nimeni în ambarcaţiuni şi să nu vorbim despre victime. Din primele informaţii se pare că cel care manevra macaraua plutitoare nu a oprit după incident, ba mai mult a şi plecat de la locul accidentului. Din primele cercetări ar fi vorba despre o defecţiune tehnică, iar în acest caz s-a deschis un dosar de cercetare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Incident bizar pe malul Dunării. O macara plutitoare a lovit 5 bărci cu motor: două dintre ele s-au scufundat