Antena Meniu Search
x

Video Incident învăluit în mister în cazul adolescentei de 15 ani căzută de la etaj, în Argeş. Fata se află în stare gravă la spital

Incident cutremurător, seara trecută, în Piteşti! O adolescentă de 15 ani a picat în gol de la etajul trei şi se zbate acum între viaţă şi moarte, pe patul de spital.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 08:32

Vezi și

În casă, când s-a petrecut nenorocirea, era şi tatăl adoptiv al fetei, care le-a mărturisit poliţiştilor că dormea şi nu a ştiut nicio clipă ce s-a întâmplat cu adolescenta. Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă a fost vorba despre o tentativă de sinucidere, un accident, sau... o tentativă de omor.

Incidentul şocant a avut loc seara trecută, în municipiul Piteşti! Un apel la 112 anunţa că o persoană a căzut de la etajul al treilea al unui bloc. Cel care a dat alarma a fost unul dintre vecini. 

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de fapt

Reporter-vecin: Ce aţi văzut?

Pe acelaşi subiect

- Nu am văzut nimic. O femeie rostogolindu-se pe jos, atât.

Vecină: Tu ai văzut-o?! 

- Am văzut-o de sus, de la etaj. 

În momentul tragediei, adolescenta se afla în apartament doar cu tatăl său, care adormise după ce consumase mai multe sticle de alcool. Cu fata sa agonizând pe asfalt, trezirea la realitate i-a oferit-o poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Vecin: Unul dintre părinţi este la serviciu şi celălalt este băut în casă - tatăl. 

Fata a fost preluată imediat de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spitalul de Pediatrie. Medicii sunt rezervaţi însă în privinţa şanselor ei de supravieţuire. Adolescenta a suferit mai multe traumatisme severe la nivelul capului şi al abdomenului.

Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti: Pacienta a venit într-o stare destul de gravă, dar, din fericire, conştientă, cooperantă. În momentul de faţă este instabilă respirator, urmează în continuare să fie investigată şi vom avea un bilanţ lezional ulterior mai amănunţit.

Oamenii legii au deschis o anchetă şi îi vor audia pe părinţii fetei ca să afle ce s-a întâmplat. Chiar dacă la primă vedere pare un accident, poliţiştii nu exclud varianta ca fata să fi sărit intenţionat sau să fi fost împinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incident învăluit în mister în cazul adolescentei de 15 ani căzută de la etaj, în Argeş. Fata se află în stare gravă la spital