Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Dumnezeule mare nu pot să cred". Oana, o tânără de 17 ani, și-a pierdut viața într-un cumplit accident în Călărași, după ce șoferul de doar 19 ani a încercat să evite un câine

Sfârșit tragic pentru o adolescentă de doar 17 ani. Tânăra a murit, sâmbătă seara, într-un cumplit accident rutier în comuna Dragoș Vodă, din județul Călărași, când șoferul mașinii în care se afla a încercat să evite un câine.

de Monica Palade

la 09.01.2022, 14:44

Din cauza vitezei excesive, tânărul fără experiență în vârstă de 19 ani a pierdut controlul mașinii și a lovit un stâlp, iar ulterior a ricoșat întrun gard, scrie canalsud.ro. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” Călărași, plutonier adjutant șef, Ștefan-Ovidiu Tătăranu, în mașină se mai afla încă un tânăr de 17 ani

La fața locului, s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, într-unul din ele aflându-se și un medic. La descarcerare, echipajul a reușit să extragă cele două victime care erau încarcerate. Acestora li s-au acordat îngrijri medicale, una primind îngrijiri de la Ambulanță, iar cealaltă, de la echipajul SMURD.

Inima Oanei s-a oprit pentru totdeauna

Șoferul are un traumatism cranio-cerebral și excoriații, la nivelul membrelor. Băiatul de 17 ani, pasager, a suferit excoriații la nivelul membrelor. Ambii au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Călărași.

Pe acelaşi subiect

Din păcate pentru Oana, cea de-a treia victimă, care a fost scoasă în stop cardio-respirator, medicii nu au mai putut face nimic, în ciuda eforturilor. Inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

Tânăra era elevă a Liceului Pedagogic “Ștefan Bănulescu”, iar vestea morții sale i-a șocat pe apropiați. Mesajele au curs pe rețele de socializare.

„Offfff Dumnezeule mare nu pot să cred..Dumnezeu sa te ierte înger frumos”, „Dumnezeu sa te ierte ,Oni a noastră!”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet nevinovat!”, „Dumnezeu să o odihnească! Înger bun”, „Dumnezeu a ales să o ia mult prea devreme dintre noi un înger de copil și a lăsat o durere nemărginită părinților ! Dumnezeu să o odihnească în pace suflet nevinovat”, „Nu mi vine sa cred nici acum”, sunt doar câteva din mesajele postate de apropiați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Dumnezeule mare nu pot să cred". Oana, o tânără de 17 ani, și-a pierdut viața într-un cumplit accident în Călărași, după ce șoferul de doar 19 ani a încercat să evite un câine