Antena Meniu Search
x

Galerie foto Condusă pe ultimul drum la doar 14 ani. Lacrimi şi omagii pentru adolescenta ucisă de poliţişti într-un magazin din California

O adolescentă de 14 ani din SUA, care a fost ucisă în timp ce se afla într-un magazin de haine a fost condusă ieri pe ultimul drum.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.01.2022, 14:37

Valentina Orellana-Peralta se afla la cumpărăturile de Crăciun cu mama ei la un magazin din North Hollywood Burlington Coat Factory pe 23 decembrie 2021, când poliția a răspuns la mai multe apeluri la 911 care raportau un suspect care ar fi agresat clienții, potrivit abcnews.

Înregistrările audio ale dispeceratului 911, dar imaginile de pe camerele de supraveghere arată suspectul de 24 de ani, Daniel Elena Lopez, care atacă cumpărătoarele de sex feminin în interiorul magazinului. Dovezile video au arătat că o femeie a fost bătută în timp ce alți clienți au fost văzuți plecând din magazin după gesturile făcute de bărbat. La sosire, poliția a deschis focul asupra lui Lopez, iar acesta a fost ulterior declarat decedat la fața locului.

Ucisă în timp ce proba câteva haine

Potrivit unei declarații, se crede că Orellana-Peralta a fost lovită şi ea de un glonț rătăcit, care a sărit de pe podea și a intrat prin peretele cabinei de probă în care se afla. „Dorim să ne exprimăm cele mai sincere condoleanțe și regretul profund pentru pierderea acestei victime nevinovate, Valentina Oriana Peralta. Nu există cuvinte care să descrie adâncimea durerii pe care o simțim pentru acest rezultat tragic”, a spus Stacy Spell, unul dintre ofiţeri.

Pe acelaşi subiect

La înmormântare, cei îndoliați s-au adunat pentru a onora viața Orellanei-Peralta. Tânăra adolescentă a venit în Statele Unite cu mama ei cu doar șase luni înainte de moartea ei. Părinții ei le-au spus reporterilor că visa să devină cetățean american și inginer robotic. „Ne rugăm pentru pace și dreptate pentru acest sânge nevinovat vărsat”, a spus Benjamin Crump, avocatul care reprezintă familia fetiței ucise.

Ofițerul care a deschis focul a fost pus în concediu administrativ până când poliția va ajunge la o concluzie în ancheta sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Condusă pe ultimul drum la doar 14 ani. Lacrimi şi omagii pentru adolescenta ucisă de poliţişti într-un magazin din California