Antena Meniu Search
x

Incident şocant la Vaslui. Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers, la intrarea în Bârlad (VIDEO)

Scene şocante, în această dimineaţă, la Vaslui. Un autobuz cu 49 de pasageri a luat foc în mers, la intrarea în Bârlad. Circulația în zonă este încă blocată. 

Scene şocante, în această dimineaţă, la Vaslui. Un autobuz cu 49 de pasageri a luat foc în mers, la intrarea în Bârlad. Circulația în zonă este încă blocată. ​

Autobuzul, care făcea curse regulate, a luat foc în mers, pasagerii fiind cei care l-au anunţat pe şofer că mijlocul de transport se umple de fum.

Şoferul a coborât, i-a ajutat pe toţi cei 49 de călători să iasă afară, iar apoi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Pasagerii aflaţi în spatele autobuzului au simţit miros de fum, motiv pentru care au alertat şoferul. În consecinţă, acesta a oprit autobuzul şi a evacuat toţi cei 49 de călători, fără a le fi pusă viaţa în pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză autobuzul a luat foc, pompierii urmând să stabilească din ce cauză autobuzul a fost cuprins de flăcări.

Circulația în zonă este încă blocată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incident şocant la Vaslui. Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers, la intrarea în Bârlad (VIDEO)