Antena Meniu Search
x

Video Inconştienţă maximă: Un bistriţean şi-a lăsat câinele închis în maşină, la peste 30 de grade, apoi a plecat la cumpărături. În ce stare a fost găsit animalul

Inconstienţă maximă a unui bistriţean aflat la cumpărături într-un centru comercial din Cluj-Napoca. Fără să se gândească la faptul că mercurul din termometre sărea de 30 de grade, şi-a lăsat câinele închis în maşină.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 09:06

Vezi și

Update: Căţelul lăsat în maşină, la peste 30 de grade Celsius în termometre, a murit. 

În doar câteva minute, temperatura din interiorul autotursimului a ajuns la un nivel greu de suportat, astfel că animalul a căzut inconştient. Câinele a fost observat de o femeie, care a anunţat autorităţile. S-a intervenit destul de rapid, însă nu se ştie de cât timp se afla animalul închis.

A fost dus de urgenţă la un cabinet veterinar, în stare extrem de gravă. La faţa locului au fost trimişi şi poliţiştii, dar şoferul nu a fost sancţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Inconştienţă maximă: Un bistriţean şi-a lăsat câinele închis în maşină, la peste 30 de grade, apoi a plecat la cumpărături. În ce stare a fost găsit animalul