Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Indiferență criminală. Bărbat lăsat să moară, ziua în amiază mare, pe o stradă din Satu Mare. A zăcut 3 ore pe caldarâm, pâna la primul apel la 112

Un bărbat de 49 de ani din Satu Mare a murit pe stradă, ziua în amiază mare, în timp ce oamenii treceau nepăsători pe lângă el. Alerta la 112 a fost dată de doi tineri, la aproximativ trei ore după ce bărbatul s-a prăbuşit. 

de Simona Vasiac

la 11.07.2023 , 14:37

Bărbatului i s-a făcut rău în apropierea unei stații de autobuz, de pe drumul Botizului din localitatea Satu Mare. A zăcut aproximativ 3 ore pe stradă, până ce doi tineri i-au acordat ajutorul. În momentul în care au văzut că nu reaționează, au sunat la 112.

Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l readucă la viață

La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD, iar, în momentul în care au văzut cât de gravă este situația, medicii de pe echipaj au solicitat terapia intensivă.

Vezi și

Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute, însă nu a răspuns manevrelor.

Trupul acestuia a fost tranportat la morga spitalului județean de urgență din Satu Mare, iar, în funcție de necropsie, se vor stabili și cauzele decesului.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Evenimente » Indiferență criminală. Bărbat lăsat să moară, ziua în amiază mare, pe o stradă din Satu Mare. A zăcut 3 ore pe caldarâm, pâna la primul apel la 112