Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Individ periculos, încătuşat de poliţişti după ce şi-a bătut mama cu sălbăticie

Un individ periculos a fost încătuşat de poliţişti după ce şi-a bătut mama cu sălbăticie şi a ameninţat un poliţist cu moartea.

de Redactia Observator

la 18.12.2018 , 12:13

Mamă bătută de propriul fiu în casa ei din Valea Leurzii, Dâmboviţa Mamă bătută de propriul fiu în casa ei din Valea Leurzii, Dâmboviţa - Fotografie cu rol ilustrativ

Un individ periculos a fost încătuşat de poliţişti după ce şi-a bătut mama cu sălbăticie şi a ameninţat un poliţist cu moartea.

Tânărul din localitatea Valea Leurzii se afla sub control judiciar după ce şi-a bătut mama şi în trecut, iar femeia a sunat la Poliţie.

Atunci, el a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa care au decis ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, tânărul s-a dus, din nou, la locuinţa mamei sale şi a bătut-o cu sălbăticie pentru a o convinge să îşi retragă plângerea depusă la Poliţie.

Pe acelaşi subiect

"Din declarația acesteia a reieșit că, în ziua de 10 decembrie a.c., prin amenințări cu acte de violență și loviri, bărbatul ar fi determinat-o să declare la poliție faptul că s-au împăcat", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe lângă infracţiunile comise împotriva propriei mame, individul va fi acuzat şi de ultraj după ce a ameninţat un poliţist cu moartea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Individ periculos, încătuşat de poliţişti după ce şi-a bătut mama cu sălbăticie