Antena Meniu Search
x

Video Individul cu rânjet batjocoritor, care a agresat sexual o tânără de 21 de ani, în autobuz, este de negăsit. Poliția din Argeș cere ajutorul populației

Scene halucinante într-o staţie de autobuz din Piteşti. O tânără a fost aruncată din mijlocul de transport în comun de bărbatul care tocmai o agresase sexual. Spre surprinderea tânărului, a dat de o victimă curajoasă care s-a urcat înapoi în autobuz să-şi înfrunte agresorul şi chiar a sunat la 112. Asta sub privirile nepăsătoare ale călătorilor. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 01.03.2024, 14:16

Vezi și

"Ar fi vorba despre mai mulți indivizi, pe care poliția încearcă să-i identifice. Incidentul s-a produs pe 21 ianuarie, a fost raportat în aceeași zi, iar câteva zile mai târziu tânăra din imagini a depus plângere la Poliție. Femeia are 21 de ani și nu este din județul Argeș. De atunci și până acum Poliția a făcut mai multe demersuri în speranța că va reuși să-i identifice pe acești bărbați care, spun surse Observator, ar fi acționat în grup. Poliția a luat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă și a făcut acțiuni în școli, în speranța că mai sunt și alte victime pe care le vor identifica, Pentru că nu a reușit să stabilească cine sunt acești indivizi Poliția din Argeș cere ajutorul populației. Cine îi recunoaște în imagini ar trebui să sune la 112 sau să apeleze numărul Poliției din Argeș. Tânăra, care este din Olt, este victimă în acest dosar. Tinerii riscă până la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală", a transmis reporterul Observator Cristina Filip.

Tânără agresată și împinsă dintr-un autobuz, în Pitești

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, în care este necesar sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității celor implicați.

Polițiștii fac verificări pentru identificarea unui tânăr care duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bld. Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

Pe acelaşi subiect

Poliția din Argeș a cerut ajutorul populației

Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliție.

"Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției. Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009", a transmis IPJ Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Individul cu rânjet batjocoritor, care a agresat sexual o tânără de 21 de ani, în autobuz, este de negăsit. Poliția din Argeș cere ajutorul populației