Meniu
Search
x

Cu poliţia pe urmele sale, un infractor spera să treacă neobservat, ascuns sub o pătură, în UK. "Picioarele mari l-au dat de gol"

Poliţiştii din oraşul englez Swadlinecote au povestit, pe pagina de Facebook a instituţiei, finalul neaşteptat al unei urmăriri. Oamenii legii porniseră în căutarea unui infractor, pe care l-au găsit în propria casă, ascuns parţial sub o ... pătură. Odată misiunea îndeplinită, poliţiştii şi-au permis să se amuze pe seama situaţiei hilare cu care nu se mai confruntaseră până atunci.

De Redactia Observator la 06.10.2021, 15:56

Misiunea poliţiştilor englezi era una cât se poate de serioasă. Aceştia se aflau pe urmele unui bărbat în vârstă de 36 de ani, suspectat că ar fi comis o serie de jafuri în oraşul Swadlinecote din Marea Britanie. Dar odată ajunşi în locuinţa infractorului, poliţiştii au avut parte de o surpriză.

Poliţiştii, amuzaţi de întâmplare. "Picioarele mari l-au dat de gol"

Misiunea s-a încheiat cu succes, mai uşor decât se aşteptau, pentru că bărbatul s-a ascuns ... la vedere. Într-un dulap, cu o pătură pe cap, care nu îi acoperea nici măcar picioarele, proprietarul apartamentului stătea nemişcat, în tăcere, sperând să treacă neobservat. "Picioarele mari l-au dat de gol", glumesc poliţiştii, pe Facebook, într-o postare de oe 4 octombrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Cu poliţia pe urmele sale, un infractor spera să treacă neobservat, ascuns sub o pătură, în UK. "Picioarele mari l-au dat de gol"