Antena Meniu Search
x

Cu poliţia pe urmele sale, un infractor spera să treacă neobservat, ascuns sub o pătură, în UK. "Picioarele mari l-au dat de gol"

Poliţiştii din oraşul englez Swadlinecote au povestit, pe pagina de Facebook a instituţiei, finalul neaşteptat al unei urmăriri. Oamenii legii porniseră în căutarea unui infractor, pe care l-au găsit în propria casă, ascuns parţial sub o ... pătură. Odată misiunea îndeplinită, poliţiştii şi-au permis să se amuze pe seama situaţiei hilare cu care nu se mai confruntaseră până atunci.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 15:56

Un bărbat urmărit de poliţişti pentru jafurile comise a fost găsit în dulap, ascuns sub o pătură
Un bărbat urmărit de poliţişti pentru jafurile comise a fost găsit în dulap, ascuns sub o pătură - Facebook Swadlincote Police

Misiunea poliţiştilor englezi era una cât se poate de serioasă. Aceştia se aflau pe urmele unui bărbat în vârstă de 36 de ani, suspectat că ar fi comis o serie de jafuri în oraşul Swadlinecote din Marea Britanie. Dar odată ajunşi în locuinţa infractorului, poliţiştii au avut parte de o surpriză.

Poliţiştii, amuzaţi de întâmplare. "Picioarele mari l-au dat de gol"

Misiunea s-a încheiat cu succes, mai uşor decât se aşteptau, pentru că bărbatul s-a ascuns ... la vedere. Într-un dulap, cu o pătură pe cap, care nu îi acoperea nici măcar picioarele, proprietarul apartamentului stătea nemişcat, în tăcere, sperând să treacă neobservat. "Picioarele mari l-au dat de gol", glumesc poliţiştii, pe Facebook, într-o postare de oe 4 octombrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Cu poliţia pe urmele sale, un infractor spera să treacă neobservat, ascuns sub o pătură, în UK. "Picioarele mari l-au dat de gol"