Antena Meniu Search
x

Video Fosta polițistă Luana Radu, "îngerul" fraților Tate, adusă la DIICOT. Procurorii au descoperit noi indicii, după ce i-au verificat telefonul

Procurorii de la Crimă Organizată continuă audierile în dosarul fraţilor Tate. După ce au început verificările informaţiilor stocate în telefoanele şi calculatoarele milionarilor britanici, colaboratorii acestora ajung din nou în faţa anchetatorilor. Astăzi a venit rândul fostei poliţiste poreclită "îngerul fraţilor Tate" să răspundă în faţa procurorilor. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 17.01.2023, 14:04

Vezi și

Ancheta în dosarul fraților Tate continuă. Cercetările au intrat într-o altă etapă, ieri începând perchezițiile informatice. Procurorii au verificat telefonul fostei polițiste Luana Radu, au descoperit indicii noi, astfel că astăzi a fost chemată la audieri. Femeia a venit în jurul orei 10.00, escortată de polițiști din arestul central. Nu a făcut decarații la intrarea în sediul DIICOT. 

Dosarul fraţilor Tate, etapa percheziţiilor informatice

Tot aici au ajuns astăzi atât avocatul ei, cât și unul dintre apărătorii fraților Tate. Potrivit acestora, atât Andrew, cât și Tristan Tate vor ajunge și ei în fața procurorilor până la finalul acestei săptămâni.

Reamintim că frații Tate, dar și cele două complice ale lor, fosta polițistă Luana Radu și modelul Georgiana Naghel, se află în arest preventiv din data de 30 decembrie 2022. Sunt cercetați într-un dosar de constituire de grup infracțional organizat și trafic de persoane. Andrew Tate este cercetat și pentru viol. Pe data de 10 ianuarie s-a judecat contestația la arestul preventiv, însă magistrații Curții de Apel au respins solicitatea lor.

Pe acelaşi subiect

Reporterii Observator, infiltraţi în "Academia Tate"

Andrew Tate îşi crease o imagine de "mascul alfa" pe reţelele de socializare, iar anul trecut a încheiat un acord cu un site de socializare extremist, după ce a fost interzis pe Tiktok şi Twitter. Un acord care i-ar fi adus multe milioane de dolari. Bani a făcut şi cu Academia Hustlers, platforma unde îi învăţa pe fani cum să se îmbogăţească.

Timp de o săptămâna, un reporter Observator a urmat cursurile academiei lui Tate. Printre toate aşa zisele cursuri, există recomandări care se repetă obsesiv.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Să mergem la sală în fiecare zi sau să facem exerciții fizice, să jucăm cel putin 30 de minute șah, jocul preferat la care tatăl lui Andrew Tate a fost campion mondial, să numărăm câți bani am făcut în fiecare zi 

Fiecare curs are un profesor, iar cursanţii pot vorbi între ei şi îi pot pune întrebări lui Andrew Tate. 

Procurorii au verificat ieri telefonul Luanei Radu, îngerul lui Tate, aşa cum era numită fosta poliţistă de la secţia 7. Ea s-ar fi ocupat de programul fetelor de muncă pe site-urile pentru adulţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Fosta polițistă Luana Radu, "îngerul" fraților Tate, adusă la DIICOT. Procurorii au descoperit noi indicii, după ce i-au verificat telefonul