Antena Meniu Search
x

Îngropat de viu, un bistriţean a fost salvat la timp din fântână

Misiune contra cronometru a pompierilor militari bistriţeni. Au reuşit să scoată viu şi nevătămat dintr-o fântână adâncă un bărbat de 63 de ani.

de Redactia Observator

la 19.09.2020, 11:57

Vezi și
  • După zeci de minute a stat bărbatul a stat îngopat în pământ.
  • Pompierii au reuşit să-l scoată viu şi nevătămat din fântână.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Omul intrase să cureţe puţul şi a fost prins sub pietrele care s-au desprins din pereţi. Salvatorii riscau oricând să fie prinşi şi ei sub pământ.

După zeci de minute în care bărbatul a stat îngopat în pământ, pompierii au reuşit să-l scoată viu şi nevătămat din fântână.

Bărbatul de 63 de ani, din localitatea Domneşti, a intrat în fântăna unui vecin ca s-o cureţe. Urma să scoată ultima găleată cu nămol de pe fundul puţului când, dintr-o dată, au început să se prăvălească pietrele din pereţi.

A reuşit cu un ultim efort să se adăpostească sub scara pusă oblic. Bolovanii care cădeau nu l-au atins, însă i-au prins picioarele. Propietara fântânii a strigat după ajutor. Din fericire, a fost auzită la timp de un pompier proaspăt pensionar.

Femeia spune că soţul ei lucra cu ziua ca să-şi recontruiască casa care le-a luat foc în primăvară. E fericită că a scăpat cu viaţă şi le mulţumeşte pompierilor că i-au salvat bărbatul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Îngropat de viu, un bistriţean a fost salvat la timp din fântână