Antena Meniu Search
x

Înmormântarea Regelui Mihai: două ediţii speciale la Observator, în ziua funeraliilor

Antena 1 şi Observator vă aşteaptă pe parcursul întregii zilei cu ediţii speciale, în care vom aduce un ultim omagiu Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.

Vezi și

Antena 1 şi Observator vă aşteaptă pe parcursul întregii zilei cu ediţii speciale, în care vom aduce un ultim omagiu Majestăţii Sale Regele Mihai I al României. Prima ediţie dedicată funeraliilor regale va începe de la ora 10.00 şi va dura până la ora 15.00. Vor fi transmisii în direct de la Palatul Regal, Patriarhie şi Curtea de Argeş, într-o emisiune-maraton cu invitaţi speciali. Cea de-a doua ediţie va începe de la ora 17.30, când mergem la Curtea de Argeş. Acolo unde, sâmbătă, ne luăm Adio de la ultimul Suveran al Românilor.

Cele mai noi informaţii şi imagini transmise în direct veţi găsi pe site-ul nostru, www.observator.tv.

Mihaela Călin va deschide prima ediție specială de la ora 10:00, alături de invitații săi Carmen Moise, Dinu Zamfirescu, Ilarion Ţiu și Cătălin Şerban, membru consiliu fondator al Alianţei Naţionale pentru restaurarea Monarhiei.

În acest timp, trimișii speciali ai Antena 1 vor relata de la fața locului serviciile religioase și militare care vor avea loc în București. După ceremonia care va avea loc la Palatul Regal, sicriul cu trupul neînsuflețit al Majestății Sale Regele Mihai I va fi purtat pe un afet de tun spre Catedrala Patriarhală, iar procesiunea se va face pe jos, pe traseul Piața Palatului Regal - Calea Victoriei - Splaiul Independenței - Piața Unirii - Intrarea pe Dealul Mitropoliei.

La finalul slujbei de înmormântare de la Catedrala Patriarhală, cortegiul funebru se va deplasa la Gara Regală Băneasa, pe ruta Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, Arcul de Triumf, Şos. Kiseleff, Şos. Bucureşti-Ploieşti. La ora 14.40, sicriul cu corpul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi transportat cu Trenul Regal, de la Bucureşti (Gara Regală Băneasa) la Curtea de Argeş.

Începând cu ora 17:30, când Trenul Regal este programat să sosească la Gara din Curtea de Argeş, Mihaela Călin va începe cea de-a doua ediție specială a Observatorului, alături de invitații săi Adrian Buga și Carmen Moise.  Trimișii speciali ai Observatorului vor relata de la fața locului pe parcursul ceremoniei de la Noua Catedrală Arhiespiscopală şi Regală.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Înmormântarea Regelui Mihai: două ediţii speciale la Observator, în ziua funeraliilor