Antena Meniu Search
x

Înmormântarea Regelui Mihai. NATO a coborât în bernă drapelul româniei, în onoarea Majestăţii Sale

Regele Mihai a foat înmormântat sâmbătă la Curtea de Argeş, după o zi plină de emoţie în întreaga ţară.

Regele Mihai a foat înmormântat sâmbătă la Curtea de Argeş, după o zi plină de emoţie în întreaga ţară. A fost doliu naţional şi Majestatea Sa a fost omagiat nu doar în România, ci şi în întreaga lume.

Chiar şi NATO a făcut-o, după cum a anunţat Oana Lungescu, românca purtător de cuvânt al Alianţei. La noul sediu din Bruxelles al NATO drapelul României a fost coborât în bernă. 

"Cu o puternică busolă morală în vârtejul istoriei, el s-a ridicat împotriva tiraniei şi a ajutat ţara să se alăture NATO şi UE. Mândră s-l fi întâlnit pe Regele Mihai.", a scris Oana Lungescu, lângă fotografie din faţa sediului NATO.

Regele Mihai I a fost înmormântat în urma unor ceremonii funerare impresionante, desfăşurate la Bucureşti şi Curtea de Argeş. Zeci de mii de oameni au venit pentru a-l conduce pe ultimul drum pe fostul suveran.

La funeralii, alături de membrii Casei Regale au participat reprezentanţii altor case regale europene, oficiali români şi străni, dar şi o uriaşă mulţime de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Înmormântarea Regelui Mihai. NATO a coborât în bernă drapelul româniei, în onoarea Majestăţii Sale