Antena Meniu Search
x

Video Inspector ANAF din Cluj, prins după ce a luat mită 15.000 de euro. A căzut în plasa unui om de afaceri

Acuzaţii grave la Direcția Generală Antifraudă Fiscală din Cluj-Napoca. Un inspector a fost arestat pentru 30 de zile după ce a cerut şi a luat o mită de nu mai puţin de 15.000 de euro. Totul s-a întâmplat în timpul unui control la o firmă. Inspectorul ar fi garantat că va ascunde neregulile descoperite în schimbul sumei de bani. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 30.05.2022, 18:01

Vezi și

La începutul lunii aprilie inspectorul ANAF a făcut un control la sediul unei persoane fizice autorizate, acolo unde a găsit nenumărate nereguli. Unele dintre ele erau chiar de natură penală și l-ar fi putut trimite la închisoare pe beneficiarul PFA, dar inspectorul a dat de înțeles că totul se poate rezolva. Așa că a cerut 15.000 de euro de la tatăl celui ce administra PFA-ul, pentru a nu transmite mai departe neregulile și pentru a impune obligații fiscale mai mici. A primi banii, dar s-a ales și cu o plângere la DNA, procurorii reușind să probeze luarea de mită. Inspectorul antifrauda a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Inspector ANAF din Cluj, prins după ce a luat mită 15.000 de euro. A căzut în plasa unui om de afaceri