Antena Meniu Search
x

Video Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, bun de plată după incendiul de acum 6 ani: trebuie să achite un milion de lei

Un milion de lei trebuie să plătească Institutul de Boli Cardiovasculare drept despăgubiri pentru un incendiu produs în urmă cu şase ani. Judecătorii au decis că banii vor ajunge la firma de asigurări care a suportat iniţial cheltuielile pentru îndepărtarea molozului şi curăţarea unui etaj ars.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 14.03.2024, 15:03

Vezi și

"Unitatea sanitară împarte spațiul unei clădiri cu un alt spital, Spitalul Parhon. Acesta din urmă avea asigurare la incendiu și atunci când a solicitat banii de la firma de asigurări pentru a curăța daunele produse de incendiu de la etajele superioare însă și pe etajele lor, aceasta a plătit circa 900.000 de lei. Ulterior firma de asigurări s-a îndreptat în instanță împotriva Institutul de Boli Cardiovasculare. Cu tot cu dobânzi s-a ajuns la aproape un milion de lei", a transmis reporterul Observator Clara Mihociu.

Institutul de Boli Cardiovasculare a primit nota de plată pentru incendiul de acum șase ani. După ce inițial a plătit pentru îndepărtarea molozului și curățarea etajului ars, Uniqa Asigurări SA își cere acum banii înapoi, în instanță. Tribunalul a atribuit Institutului responsabilitatea pentru incendiu și l-a obligat să plătească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, bun de plată după incendiul de acum 6 ani: trebuie să achite un milion de lei