Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Interceptări revoltătoare în cazul Alfred Bulai. Cum vorbea cu asistenta lui despre victime: "Bă, dă-mă-n pana mea. Toată lumea se pupă cu toată lumea"

Interceptări revoltătoare în cazul Alfred Bulai. Sociologul şi asistenta lui de la facultate caută soluţii pentru a demonta declaraţiile victimelor care-l acuză de hărţuire sexuală. Mai mult, caută oameni care i-ar putea spăla imaginea în spaţiul public. Dramele femeilor sunt luate în râs, iar Alfred Bulai se crede "cel mai iubit dintre pământeni". 

de Redactia Observator

la 22.09.2024 , 19:36

Alfred Bulai tace şi face. Sociologul şi-a sunat asistenta de la SNSPA pentru a plănui cum să contracareze mărturiile adunate de anchetatori. Cei doi fac întâi inventarul victimelor care au reclamat că ar fi fost abuzate sexual de profesor.

BULAI ALFRED: Am fost curios, știi? Că-s șase oameni... 

BENGA IOANA-CORINA: Eu știu, dar... ce declară?

Vezi și

BULAI ALFRED: Nu, mă, nu contează...

Pe acelaşi subiect

BENGA IOANA-CORINA: Aaa, ca nume sunt! 

BULAI ALFRED: Sunt șase care și-au dat numele. Și mai sunt... M, că știu scena cu... ăăă... de la curs... Ăăă... a fost G! Mai mult ca sigur...

BENGA IOANA-CORINA: Ăăă, este G, N...

BULAI ALFRED: Da. Că N. a fost asistent. 

BENGA IOANA-CORINA: N. este băiatul fără nume din anul III.

BULAI ALFRED: Da, sigur!

BENGA IOANA-CORINA: Și mai este cu siguranță și R. A dat și interviu, dar nu și-a arătat fața. A fost cu spatele și i-au blurat vocea. Mă rog, i-au robotizat-o, i-au... dracu' ce… nu știu cum se numește.

În plus, cei doi pun la cale discreditarea victimelor și a traumelor suferite

BULAI ALFRED: La masterul meu, ai făcut disertația cu mine și după aia, ai intrat la mine la doctorat? Bă, dar cât de rău ți-a fost atâția...? Și a ajuns cu probleme până astăzi? Deci tu ai avut o problemă, dar a mai venit în continuare!

BENGA IOANA-CORINA: Da, evident! Și aia a vomitat că ți-ai lins tu buzele, nu știu cum dracu', și a vomitat la poartă, a ajutat-o paznicul cu un pahar de apă, că era siderată! Dă-mă-n pana mea!

BENGA IOANA-CORINA: A fost A. pe la mine, băiatul din partea ailaltă. A trecut pe la mine astăzi, a intrat, m-a luat în brațe, m-a pupat! 

BULAI ALFRED: Știu.

BENGA IOANA-CORINA: Bă, dă-mă-n pana mea, m-a hărțuit angajatul?! Că ăla mă pupă când vine pe la mine. 

BULAI ALFRED: Da...

BENGA IOANA-CORINA: Că ăștia sunt cu pupatul. Toată lumea se pupă cu toată lumea. Ce dracu', m-a hărțuit angajatul că m-a pupat?

Sociologul Alfred Bulai se amuză de situaţia în care se află şi se compară cu un erou de roman

BULAI ALFRED: Sunt ca Petrini în "Cel mai iubit dintre pământeni". Știi?

BENGA IOANA-CORINA: (n.l. râde)

BULAI ALFRED: Că după ce a ieșit din pușcărie, toți au zis că nu-l găseau, n-au vorbit cu el... Și când s-a schimbat lumea, știi, au zis: "Bă, dar n-ai dat și tu un semn de viață!" (n.l. râde) Știi? Mă rog, nu ți-o mai aduci aminte.

BENGA IOANA-CORINA: Fix așa! Eee, ba da. 

BULAI ALFRED: Păi, da... da. Români, nu...

La începutul lunii, Alfred Bulai a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în arest şi ar fi făcut infarct. Pe 12 septembrie, a fost plasat în arest la domiciliu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Interceptări revoltătoare în cazul Alfred Bulai. Cum vorbea cu asistenta lui despre victime: "Bă, dă-mă-n pana mea. Toată lumea se pupă cu toată lumea"