Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Interlopul Adrian Preda, liderul clanului 'Sportivilor', lăsat liber de judecătorii din Anglia din cauza închisorilor aglomerate din România (Foto)

Decizie șocantă a judecătorilor din Anglia. Prins și pregătit pentru extrădare în România, interlopul Adrian Preda a fost lăsat în libertate.

de Redactia Observator

la 07.04.2018 , 08:51

Decizie șocantă a judecătorilor din Anglia. Prins și pregătit pentru extrădare în România, interlopul Adrian Preda a fost lăsat în libertate.

Judecătorii britanici au decis să îl lase în libertate pe interlopul condamnat în România la 9 ani de închisoare pentru tentativă de omor din cauza închisorilor aglomerate de la noi din țară.

Potrivit deciziei luate de judecătorii britanici, condițiile din închisorile românești ar putea să îi încalce drepturile garantate și au decis să îl lase în libertate, în Londra, pe interlopul din București.

Articolul continuă după reclamă

Adrian Preda, în vârstă de 36 de ani, lider al clanului 'Sportivilor' a fost condamnat în România pentru tentativă de omor, șantaj și crimă organizată, însă a reușit să fugă în Anglia.

Pe acelaşi subiect
Adrian Preda a fost condamnat in Romania pentru tentativa de omor, santaj si crima organizata

Potrivit jurnaliștilor Daily Mail, judecătorul Robin McPhee, magistrat al Curții din Westminster, i-a spus lui Preda la sfârșitul ședinței: 'Ești liber să pleci'.

Jurnaliștii au mai descoperit că, în plus față de acest lucru, judecătorul i-a permis interlopului român să treacă în cheltuiala statului taxa de parcare în valoare de 56 de lire după ce Preda și-a lăsat BMW-ul în valoare de aproximativ 60.000 de lire în fața instanței de judecată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Interlopul Adrian Preda, liderul clanului 'Sportivilor', lăsat liber de judecătorii din Anglia din cauza închisorilor aglomerate din România (Foto)