Antena Meniu Search
x

Explicația surprinzătoare a interlopului care a intrat cu mașina într-un echipaj de poliție, în București

S-au tras focuri de armă în Capitală, după ce poliţiştii au pornit în urmărirea unui tânăr de 27 de ani, membru al unui temut clan din cartierul Rahova.

Vezi și

S-au tras focuri de armă în Capitală, după ce poliţiştii au pornit în urmărirea unui tânăr de 27 de ani, membru al unui temut clan din cartierul Rahova. În fuga lui, la volanul unui bolid, suspectul a lovit intenţionat maşina Poliţiei şi era să-l calce pe unul dintre agenţi. Când au încercat să-l imobilizeze, poliţiştii au fost ameninţaţi cu bâte şi cuţite de rudele tânărului. Cursa nebună s-a încheiat în arest. Tânărul interlop nu avea permis de conducere şi mai fusese închis pentru alte infracţiuni.

Tânărul se numeşte Florin Nicolae şi are 27 de ani. Are un cazier lung de câteva pagini şi a ieşit din închisoare în urmă cu doar doi ani. Aseară, a recidivat. Deşi nu are permis de conducere, a plecat la plimbare la volanul unui BMW înmatriculat în Marea Britanie.

Pe şoseaua Vârtejului, echipajul de Poliţie de la secţia 19 i-a dat primul semnal conducătorului să oprească maşina. Cum acesta e ignorat echipajul de Poliţie, de aici a început urmărirea

Câteva minute mai târziu, Staicu a lovit intenţionat autospeciala şi ar fi încercat chiar să-l calce pe agentul care voia să-l imobilizeze. Nici focurile de armă trase de poliţişti nu l-au oprit. 

În cartierul Rahova, Florin Nicolae este cunoscut drept "Staicu", membru al clanului "Claus". Grupare care s-a războit inclusiv cu "Clanul Sportivilor", cei au terorizat Capitala în urmă cu câţiva ani.

Grigore Marian, avocatul tanarului:

Explicaţia lui este că el cunoaşte pe lucrătorii de la secţia 19, a mai fost arestat, I-a fost frică, efectiv s-a ferit să nu fie bătut.

Poliţiştii l-au găsit ascuns în propria locuinţă. Dar până să ajungă la el, i-au imobilizat rudele care i-au atacat cu bâte şi cuţite. Însă aceleaşi rude spun că agenţii au lovit inclusiv un bărbat care ar suferi de un handicap. 

Şoferul a fost reţinut pentru conducere fără permis şi tulburarea liniştii publice. Rudele au făcut scandal inclusiv în faţa Parchetului. 

În cadrul dosarului, procurorii verifică şi modul de intervenţie al poliţiştilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Explicația surprinzătoare a interlopului care a intrat cu mașina într-un echipaj de poliție, în București