Antena Meniu Search
x

Interlopul Fane Căpăţână s-a deghizat în poliţist şi a jefuit un străin. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Interlopul Fane Căpăţână ar fi pretins că este poliţist şi ar fi controlat un cetăţean străin aflat în faţa unui magazin din Sectorul 4 al Capitalei, căruia i-ar fi furat 2.500 de lei în timpul unui presupus control corporal. Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar apoi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 12:34

Fane Căpăţână
Interlopul Fane Căpăţână a fost arestat preventiv

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 4 au pus în aplicare marţi un mandat de percheziţie domiciliară în Capitală, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi înşelăciune. 

Acţiunea vine după ce, pe 13 noiembrie, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată de către un cetăţean străin cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în timp ce se afla în faţa unui magazin din Sectorul 4, o persoană necunoscută, sub pretextul că este poliţist, i-ar fi efectuat un control corporal, moment în care i-ar fi sustras din portofel 2.500 de lei.

Prin metoda "Maradona", Fane Căpățână s-a dat drept polițist de la antidrog, a abordat cetățeanul din Sri Lanka şi i-a prezentat o legitimație falsă, pentru a-i confisca banii.

Fane Căpăţână a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Pe acelaşi subiect

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale - Sector 4, iar din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 54 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională. Potrivit unor surse judiciare, falsul poliţist este cunoscutul interlop Fane Căpăţână.

În urma percheziţiei au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă. De asemenea, a fost efectuată o percheziţie a autovehiculului care ar fi fost utilizat la comiterea infracţiunii, fiind identificat şi ridicat un dispozitiv tip girofar.

Fane Căpăţână a fost depistat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Interlopul Fane Căpăţână s-a deghizat în poliţist şi a jefuit un străin. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile