Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bucureşti ar fi pretins că este poliţist şi i-ar fi furat unui cetăţean străin 2.500 de lei, în timpul unui control corporal

Un bărbat de 54 de ani din Bucureşti ar fi pretins că este poliţist şi ar fi controlat un cetăţean străin, căruia i-ar fi furat 2.500 de lei în timpul unui presupus control corporal. Suspectul a fost dus la audieri, iar apoi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 11:31

Furt Bucureşti
Bărbatul ar fi pretins că este poliţist şi ar fi furat 2.500 de lei - Profimedia

Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri, că poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 4 au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-un dosar de uzurpare de calităţi oficiale şi înselăciune. 

Ancheta a început după ce, pe 13 noiembrie, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată de un bărbat, cetăţean străin, despre faptul că, în timp ce se afla în faţa unui magazin din Sectorul 4, o persoană necunoscută, sub pretextul că este poliţist, i-ar fi făcut un control corporal, moment în care i-ar fi sustras din portofel 2.500 de lei.

Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4, iar din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că suspectul este un bărbat, în vârstă de 54 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore

Pe acelaşi subiect

În urma percheziţiei desfăşurate marţi, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă. De asemenea, a fost făcută o percheziţie a autovehiculului care ar fi fost utilizat la comiterea infracţiunii, fiind identificat şi ridicat un dispozitiv tip girofar.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar apoi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi înşelăciune. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bucureşti ar fi pretins că este poliţist şi i-ar fi furat unui cetăţean străin 2.500 de lei, în timpul unui control corporal