Antena Meniu Search
x

Video Interlopul Raşpa a fost arestat după ce şi-a uitat borseta într-un mall din Bucureşti: "Când m-am întors, poliţia era lângă mine"

Gafă monumentală a unui interlop ploieştean, venit la cumpărături într-un mall din Capitală. Bărbatul şi-a uitat borseta într-o cabină de probă. Nimic neobişnuit la prima vedere, doar că avea acolo o armă letală şi muniţie de război. În faţa poliţiştilor, a întors-o ca la Ploieşti, dar imaginile de pe camerele de supraveghere l-au dat de gol.

de Redactia Observator

la 24.06.2021, 20:03

Vezi și

Îşi spune Raşpa şi de numele lui, spun poliţiştii, sunt legate câteva găinării, mai mult furtişaguri, dar nimic violent. Astfel că nimeni nu se aştepta să aibă o armă letală. Un Walther de 9 milimetri, la fel ca James Bond.

Paznic magazin: Zice: domnule, am uitat o geantă, se poate viziona pe camere? Şi nu a mai durat 2 secunde, iar când m-am întors era poliţa lângă mine. Nu avea acte, nu avea autorizaţie, nimic. Era şi cu gloanţe.

Angajaţii magazinului au găsit pistolul şi cele 8 gloanţe 

Ploieşteanul de 36 de ani venise la cumpărături într-un mall din nordul Capitalei. A probat câteva haine şi, ca să nu-şi strice ţinuta, a agăţat borseta în cuierul cabinei de probă. Şi acolo a lăsat-o. A fost găsită de angajaţii magazinului, care au vrut să vadă a cui este. În loc de acte, au găsit pistolul şi cele 8 gloanţe. Şi au sunat la poliţie.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Înţeleg că le-a găsit unul dintre colegii voştri şi a sunat poliţia.

Angajat magazin: Da, ştiu că a venit poliţia, dar nu ştiam pentru cine.

Ciprian Romănescu: Iniţial nu a recunoscut că arma i-ar aparţine. Ulteior, din audieri şi din probele administrate, a rezultat că este arma acestuia.

Imaginile de pe camerele de luat vederi sunt principala probă a poliţiştilor. Se vede clar cum bărbatul intră în centrul comercial cu borseta la subraţ.

Arma va fi supusă mai multor teste balistice pentru a se vedea dacă a fost folosită şi, mai ales, dacă a fost folosită în infracţiuni, în ţară sau peste hotare. Pănă atunci, pasionatul de cumpărături a fost arestat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Interlopul Raşpa a fost arestat după ce şi-a uitat borseta într-un mall din Bucureşti: "Când m-am întors, poliţia era lângă mine"