Antena Meniu Search
x

Video Interlopul Raşpa a fost arestat după ce şi-a uitat borseta într-un mall din Bucureşti: "Când m-am întors, poliţia era lângă mine"

Gafă monumentală a unui interlop ploieştean, venit la cumpărături într-un mall din Capitală. Bărbatul şi-a uitat borseta într-o cabină de probă. Nimic neobişnuit la prima vedere, doar că avea acolo o armă letală şi muniţie de război. În faţa poliţiştilor, a întors-o ca la Ploieşti, dar imaginile de pe camerele de supraveghere l-au dat de gol.

De Redactia Observator la 24.06.2021, 20:03
Vezi și

Îşi spune Raşpa şi de numele lui, spun poliţiştii, sunt legate câteva găinării, mai mult furtişaguri, dar nimic violent. Astfel că nimeni nu se aştepta să aibă o armă letală. Un Walther de 9 milimetri, la fel ca James Bond.

Paznic magazin: Zice: domnule, am uitat o geantă, se poate viziona pe camere? Şi nu a mai durat 2 secunde, iar când m-am întors era poliţa lângă mine. Nu avea acte, nu avea autorizaţie, nimic. Era şi cu gloanţe.

Angajaţii magazinului au găsit pistolul şi cele 8 gloanţe 

Ploieşteanul de 36 de ani venise la cumpărături într-un mall din nordul Capitalei. A probat câteva haine şi, ca să nu-şi strice ţinuta, a agăţat borseta în cuierul cabinei de probă. Şi acolo a lăsat-o. A fost găsită de angajaţii magazinului, care au vrut să vadă a cui este. În loc de acte, au găsit pistolul şi cele 8 gloanţe. Şi au sunat la poliţie.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Înţeleg că le-a găsit unul dintre colegii voştri şi a sunat poliţia.

Angajat magazin: Da, ştiu că a venit poliţia, dar nu ştiam pentru cine.

Ciprian Romănescu: Iniţial nu a recunoscut că arma i-ar aparţine. Ulteior, din audieri şi din probele administrate, a rezultat că este arma acestuia.

Imaginile de pe camerele de luat vederi sunt principala probă a poliţiştilor. Se vede clar cum bărbatul intră în centrul comercial cu borseta la subraţ.

Arma va fi supusă mai multor teste balistice pentru a se vedea dacă a fost folosită şi, mai ales, dacă a fost folosită în infracţiuni, în ţară sau peste hotare. Pănă atunci, pasionatul de cumpărături a fost arestat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Interlopul Raşpa a fost arestat după ce şi-a uitat borseta într-un mall din Bucureşti: "Când m-am întors, poliţia era lângă mine"

Breaking News

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până...

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până în 9 ianuarie