Antena Meniu Search
x

Internat la ATI în Giurgiu, un bărbat şi-ar fi grăbit sfârşitul, cu un briceag adus de acasă. Medicii nu l-au mai putut salva

Poliţiştii din Giurgiu au deschis o anchetă după ce un bărbat de 57 de ani, internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, a murit. Pacientul s-ar fi înţepat de mai multe ori în piept cu un briceag adus de acasă, în borseta cu obiecte personale.

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 16:08

Medicii nu l-au mai putut salva
Medicii nu l-au mai putut salva - Shutterstock

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic, de către personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, despre faptul că un bărbat, de 57 de ani, din localitatea Gostinari, judeţul Giurgiu, internat pe secţia ATI, a decedat, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Pacientul s-ar fi înţepat în piept cu briceagul

Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 57 de ani ar fi luat din borseta personală un briceag multifuncţional şi s-ar fi înţepat de mai multe ori, în zona pieptului. Personalul medical i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, ulterior fiind însă declarat decesul bărbatului. Poliţiştii fac cercetări în acest caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Internat la ATI în Giurgiu, un bărbat şi-ar fi grăbit sfârşitul, cu un briceag adus de acasă. Medicii nu l-au mai putut salva