Antena Meniu Search
x

Foto Intervenție de urgență în Portul Constanța, pentru a salva un bărbat aflat cu barca în largul mării

Căpitănia Constanța a solicitat, sâmbătă, intervenția unei nave SAR din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) pentru a acorda ajutor unui bărbat, aflat într-o ambarcațiune în largul Mării Negre. Nava Sar ARES s-a mobilizat de urgență și s-a îndreptat în zona indicată, respectiv la intrare în Portul Constanța, în zona Farului Verde. Echipajul de la bordul navei SAR ARES a acordat ajutorul necesar, astfel că atât bărbatul, cât și ambarcațiunea, o barcă pescărească, au acostat în siguranță în dana 77.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:21

Intervenție de urgență în Portul Constanța pentru salvarea unui bărbat
Intervenție de urgență în Portul Constanța pentru salvarea unui bărbat

Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit sâmbătă după amiază pentru a ajuta un bărbat aflat într-o ambarcaţiune pe mare, iar acesteia i se strica motorul.

Intervenție de urgență în Portul Constanța pentru salvarea unui bărbat

Reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare au transmis faptul că a fost solicitată intervenţia unei nave SAR, sâmbătă după amiază, de către Căpitănia Constanţa, pentru a acorda ajutor unei persoane, aflată într-o ambarcaţiune în largul Mării Negre. Nava Sar Ares s-a îndreptat către zona indicată, respectiv la intrarea în Portul Constanţa, în zona Farului Verde.

“Echipajul de la bordul SAR Ares a acordat ajutorul necesar, astfel că atât bărbatul cât şi ambarcaţiunea, o barcă pescărească, au acostat în siguranţă în dana 77”, au precizat reprezentanţii ARSVOM. Sursa citată de news.ro a menţionat că problemele au apărut după ce s-a stricat motorul ambarcaţiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Intervenție de urgență în Portul Constanța, pentru a salva un bărbat aflat cu barca în largul mării