Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Inundaţiile au făcut prăpăd în Vaslui. Trei oameni daţi dispăruţi, găsiţi în viaţă de pompieri. O comună, complet izolată de puhoaie

Cele mai mari cantităţi de apă au căzut însă în judeţul Vaslui. Şi aici e prăpăd iar pericolul nu a trecut. Codul roşu a fost extins până la noapte, iar pompierii intervin cu tot ce au în dotare. Trei oameni daţi dispăruţi, au fost găsiţi în viaţă şi o comună din judeţ este complet izolată.

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 15:07

E sunetul care îţi dă fiori. Plouă. Iar la Epureni, în Vaslui, răul ieşit din matcă e de nestăvilit. În mijlocul puhoaielor, un bărbat însearcă să înainteze. Şi să ţină piept curenţilor. Mult mai temători, restul localnicilor s-au refugiat în case. Privesc cu teamă de la ferestre cum viitura distruge tot. În curţi nu se poate ieşi, nivelul apei creşte de la un minut la altul. Îşi pun speranţa doar în pompierii care au intervenit cu utilaje şi bărci.

Codul roşu de inundaţii se va extinde în judeţele Galaţi şi Vaslui până la miezul nopţii

În comuna Fălciu, viitura a lovit în miez de noapte. A inundat locuinţe şi a înecat animale. "Sunt în jur de 12 caze inundate. Nu am văzut atâta cantitate de apă într-un timp atât de scurt", a declarat Neculai Moraru, primarul comunei Fălciu. În oraşul Bârlad, ca să facă haz de necaz, localnicii au ieşit la pescuit, pe străzi.

Vezi și

Codul roşu de inundaţii se va extinde în judeţele Galaţi şi Vaslui până la miezul nopţii. În pericol sunt toate localităţile de pe malul răurilor Bârlad, Siret şi Prut, dar şi de pe malurile afluenţilor lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Inundaţiile au făcut prăpăd în Vaslui. Trei oameni daţi dispăruţi, găsiţi în viaţă de pompieri. O comună, complet izolată de puhoaie