Antena Meniu Search
x

Investiție de aproape 15 milioane de lei pe Aeroportul Henri Coandă

Ordinul de începere a lucrărilor de construcţie a unei noi parcări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost emis miercuri, investiţia ridicându-se la aproape 15 milioane de lei, fără TVA, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 14:36

Investiție de aproape 15 milioane de lei pe Aeroportul Henri Coandă
Investiție de aproape 15 milioane de lei pe Aeroportul Henri Coandă - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al companiei, CNAB continuă procesul de modernizare a infrastructurii. Investiţia vizează lucrări de amploare pe o suprafaţă de 20.265 de metri pătraţi, pentru realizarea unei parcări moderne pentru pasagerii aeroportului.

Investiție de 15 milioane de lei

Termenul de execuţie este de 6 luni de la data începerii lucrărilor şi prevede realizarea a 662 de noi locuri de parcare, din care 66 vor avea infrastructura necesară pentru montarea dispozitivelor de încărcare electrică a maşinilor.

Contractul, în valoare de 14,895 milioane de lei, fără TVA, a fost adjudecat de asocierea SSAB AG - Bemel AG - SSAB International Electric.

"Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a iniţiat deja demersurile pentru construirea altor parcări, prin care să se amenajeze 1.600 de noi locuri de parcare, dar şi pentru modernizarea şi consolidarea parcării etajate Sosiri", precizează CNAB. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Investiție de aproape 15 milioane de lei pe Aeroportul Henri Coandă