Antena Meniu Search
x

Actriţa Ioana Blaj din Fructul Oprit, prinsă în furtuna din Halkidiki: "A fost un sentiment de groază"

Actriţa Ioana Blaj, din serialele Fructul Oprit şi Sacrificiul, s-a aflat printre turiştii români în furtuna ucigaşă din Halkidiki, Grecia, soldată cu 7 morţi. În exclusivitate pentru Observator, artista a povestit momentele teribile prin care a trecut.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 11.07.2019, 18:39

Actrița Ioana Blaj din Fructul Oprit a fost prinsă în furtuna de la Halkidiki Vezi și

Actriţa Ioana Blaj, din serialele Fructul Oprit şi Sacrificiul, s-a aflat printre turiştii români în furtuna ucigaşă din Halkidiki, Grecia, soldată cu 7 morţi. În exclusivitate pentru Observatorul orei 19.00, artista a povestit momentele teribile prin care a trecut.

Ioana Blaj se bucura de vacanță într-o zonă turistică aglomerată în momentul în care furtuna a lovit cu putere.

Actrița dezvăluie că atunci lua masa la o tavernă, în port.

"S-a luat curentul, toată lumea a intrat în panică. A fost un sentiment de groază şi soc, chiar nu ştiam ce să fac. Mi-am luat copilul în carucior, am nimerit în bucătăria unui restaurant şi mă uitam după iubitul meu şi după celălalt copil, nu-i vedeam. Tremuram din toate încheieturile, băiatul meu, pe care-l aveam în braţe ţipa şi era foarte speriat, exact ca ceilalţi copii din jur. Zburau acoperişuri, pahare, sticle, a fost îngrozitor. Fugeam mancând pământul prin apă până la gleznă, într-o beznă totală, dădeam peste copaci rupţi", povesteşte actriţa.

Vedeţi, pe larg, mărturia actriţei Ioana Blaj în Observatorul orei 19.00, în această seară. 

Furtuna din Halkidiki s-a soldat cu moartea a şapte oameni, între care şi doi români - o mamă şi fiul ei de 8 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Actriţa Ioana Blaj din Fructul Oprit, prinsă în furtuna din Halkidiki: "A fost un sentiment de groază"