Antena Meniu Search
x

Ion Besoiu si Lucretia Ciobanu au devenit cetateni de onoare ai orasului Sibiu

Premiera emotionanta, aseara, in Piata Mare din Sibiu! In fata a cateva sute de spectatori, actorul Ion Besoiu si interpreta de muzica populara Lucretia Ciobanu au devenit primii artisti recompensati cu titlul de cetateni de onoare ai orasului.

Vezi și

Mai emotionata ca niciodata in lunga sa cariera, interpreta Lucretia Ciobanu le-a adresat cateva cuvinte din inima sutelor de spectatori care au aplaudat-o la scena deschisa, mai ales ca ceremonia s-a tinut in Piata Mare din Sibiu, in cadrul Festivalului "Cantecele Muntilor". “V-am cantat peste 50 de ani pentru ca v-am iubit! Nu puteam sa trec peste cantecele noastre, aveam un glas cu care puteam sa cant orice. N-am facut-o pentru ca mi-ati fost nespus de dragi”, le-a spus artista celor veniti in piata.

La fel de emotionat a fost si actorul Ion Besoiu, chiar daca se afla in locul unde si-a petrecut o mare parte din tinerete. “Ma ineaca emotiunea in aceasta formidabila piata a orasului meu de bastina, sunt mai mult decat onorat, in aceasta piata in care si-au purtat pasii atatea personalitati din istoria culturii noastre romanesti. Acum mai bine de o jumatate de secol, aici, in 1959, am jucat spectacolul Cuza Voda la 100 de ani de la unirea principatelor, a spus actorul.

Titlurile de Cetatean de Onoare al Judetului Sibiu au fost oferite de presedinetele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ion Besoiu si Lucretia Ciobanu au devenit cetateni de onoare ai orasului Sibiu