Antena Meniu Search
x

31 de ani de pușcărie a primit Ionel Boldea, ucigașul din Făget. El a ucis din senin doi soţi care făceau jogging în parc | Video

Ionel Boldea, bărbatul care a ucis doi soţi care făceau jogging în parcul din oraşul Făget, a fost condamnat la 31 de ani și 4 luni de închisoare de Tribunalul Timiș. El a atacat și alte persoane, după crimă, încercând să fugă de la fața locului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.09.2020, 12:44

- Observator
  • Bărbatul a ucis doi soți, într-un parc din Făget
  • Boldea a pretins că o icoană i-ar fi dat o putere supraomenească

El a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni, printre care omor calificat, tentativă de omor, lovire şi alte violenţe, ultraj şi conducerea unui avutovehicul sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe.

Ionel Boldea a primit 7 pedepse: 25 de ani pentru omor plus interzicerea dreptului de a comunica cu persoanele vătămate (fratele victimei şi fiica victimelor) şi de a se apropia de acestea la o distanţă mai mică de 100 de metri pe o durată de 5 ani, după executarea pedepsei; 10 ani şi 6 luni pentru tentativă de omor calificat; doi ani pentru lovire şi alte violenţe; un an şi 6 luni pentru lovire şi alte violenţe; doi ani şi 6 luni pentru ultraj; un an şi 6 luni pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe; un an pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe.

Decizia nu este una definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » 31 de ani de pușcărie a primit Ionel Boldea, ucigașul din Făget. El a ucis din senin doi soţi care făceau jogging în parc | Video