Antena Meniu Search
x

Video Ionela, o fată de doar 19 ani din Gorj, a fost ucisă cu sălbătăcie chiar lângă casa părinților. Raimond Căldăraru, fostul ei iubit, a fost condamnat definitiv pe viaţă

Raimond Călin Căldăraru, gorjeanul care și-a înjunghiat mortal iubita, în urmă cu doi ani, și a mers cu ea zeci de kilometri pe bancheta mașinii, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru omor calificat, sechestrare de persoane și alte infracțiuni. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.02.2023, 14:24

Ionela, o fată de doar 19 ani din Gorj, a fost ucisă cu sălbătăcie chiar lângă casa părinților. Raimond Căldăraru, fostul ei iubit, a fost condamnat definitiv pe viaţă - Arhivă

Sentința Curții de Apel Craiova este definitivă.

"Condamnă inculpatul CĂLDĂRARU CĂLIN RAIMOND, la: – detenţiunea pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat cu premeditare împotriva persoanei vătămate Martin Ionela Denisa.(…) condamnă acelaşi inculpat la: – 10 (zece ani) închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod nelegal, de o persoană înarmată și care a pus în pericol viața, persoanei vătămate Martin Ionela Denisa. (…) Contopeşte pedepsele stabilite în pedeapsa cea mai grea, respectiv detenţiunea pe viaţă. (…) Obligă inculpatul să plătească părţilor civile, despăgubiri, în cuantum de câte 100.000 lei, cu titlu de daune morale, pentru fiecare", au decis judecătorii.

Ionela ar fi depus mai multe plângeri la poliție pe numele lui Căldăraru, înainte să fie ucisă

Reamintim că, în noaptea de 14 spre 15 iulie 2001, Ionela a fost ucisă de bărbatul pe care îl părăsise cu un an în urmă. Fata se afla într-o maşină cu iubitul ei de la vremea respectivă, în apropierea casei, în Baia de Fier, atunci când Raimond ar fi scos-o cu forţa, rănind-o cu un cuţit. A tras-o apoi în maşina lui şi a plecat înainte ca cineva să poată riposta. 

Pe acelaşi subiect

Părinţii fetei au alertat poliţiştii, care l-au prins pe fugar în Târgu Jiu. Pe fată au găsi-o fără suflare pe bancheta din spate a mașinii. "În jurul orelor 1 - 1.30, în urma apelurilor la 1112, poliţişti din cadrul biroului rutier, au intervenit de urgenţă, au pătruns în curtea locuinţei din Târgu Jiu şi au identificat pe bancheta din spate victima, deja decedată", a declarat atunci Cristina Ciobanu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Fata de 19 ani ar fi depus mai multe plângeri la poliţie pe numele bărbatului, înainte să fie omorâtă. I s-ar fi spus însă că, pentru a se putea face ceva, trebuie prins în flagrant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ionela, o fată de doar 19 ani din Gorj, a fost ucisă cu sălbătăcie chiar lângă casa părinților. Raimond Căldăraru, fostul ei iubit, a fost condamnat definitiv pe viaţă