Antena Meniu Search
x
LIVE

Bărbat împuşcat la o partidă de vânătoare în Hunedoara. Colegul său l-a confundat cu un fazan

Bărbat în vârstă de 49 de ani, împuşcat accidental în cadrul unei acţiuni de vânătoare organizată pe fondul de vânătoare Beriu din judeţul Hunedoara.

De Redactia Observator la 29.01.2023, 12:06
Bărbat împuşcat la o partidă de vânătoare în Hunedoara. Colegul său l-a confundat cu un fazan - Profimedia

Bărbatul a fost transportat la spital, aflându-se în stare conştientă şi stabilă. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cel carer l-a împuşcat voia să nimerească un fazan 

Potrivit unui comunicat al IPJ Timiş transmis duminică, Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată, sâmbătă, în jurul orei 13,00, cu privire la faptul că, în cadrul unei acţiuni de vânătoare, ar fi fost rănit prin împuşcare un vânător participant.

"Echipa operativă formată din poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Hunedoara şi ai Serviciului Criminalistic, în urma cercetărilor la faţa locului, a stabilit faptul că, în cadrul acţiunii de vânătoare organizate în baza unei autorizaţii emise pentru recoltarea de fazani, vulpi şi şacali, la care au participat 13 membri vânători şi un candidat, unul dintre vânătorii participanţi, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a efectuat un foc de armă cu arma deţinută legal, la vederea unui exemplar din specia fazan, ocazie cu care l-a rănit în mod accidental prin împuşcare pe un alt participant la vânătoare, cauzându-i plăgi prin împuşcare cu alice la nivelul braţului, umărului drept şi feţei", se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Municipal Orăştie şi, ulterior, la Spitalul Judeţean din Deva, aflându-se în stare conştientă şi stabilă, precizează sursa citată.

"Cu ocazia cercetărilor la faţa locului, au fost prelevate probe materiale şi au fost ridicate arma şi muniţia persoanei care a efectuat focul de armă ce a condus la rănirea bărbatului de 49 de ani. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", indică IPJ Timiş.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat împuşcat la o partidă de vânătoare în Hunedoara. Colegul său l-a confundat cu un fazan