Antena Meniu Search
x

Ipoteză în cazul tânărului de 19 ani, mort după ce a intrat cu maşina într-o casă, la 200 km/h

Accident şocant în judeţul Maramureş. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-o casă. Băiatul, care avea permisul suspendat, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de zidul casei pe care l-a dărâmat într-o clipă.

Vezi și

Accident şocant în judeţul Maramureş. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-o casă. Băiatul, care avea permisul suspendat, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de zidul casei pe care l-a dărâmat într-o clipă. Locuinţa era goală în acel moment. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

A fost un impact devastator, care a lăsat în urmă doar ruine. Un zid întreg şi o parte din acoperiş s-au prăbuşit pur şi simplu peste bolidul care a intrat cu viteză în casă. La volan se afla un şofer de 19 ani, fără experienţă. În mod inexplicabil, în zori, puţin după ora 4, a pierdut controlul maşinii pe drumul dintre Satu Mare şi Baia Mare, în localitatea Seini. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a murit pe loc, în maşina care a ajuns până în mijlocul casei. Pompierii şi medicii i-au găsit trupul fără viaţă încarcerat, iar acul vitezometrului blocat la 200 de kilomeri pe oră. Pe şosea nu au existat urme de frânare, iar anchetatorii cred că şoferul a adormit la volan. Însă cei care îl cunoşteau se gândesc că nu a fost un accident. Spun că Georgian era abătut în ultima vreme. 

Tânărul avea permisul suspendat pentru infracţiuni în trafic. 

Anchetatorii nu ştiu în acest moment dacă, înainte de a se urca în maşină, băiatul consumase alcool sau alte substanţe, însă necropsia va stabili acest lucru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Ipoteză în cazul tânărului de 19 ani, mort după ce a intrat cu maşina într-o casă, la 200 km/h