Antena Meniu Search
x

Prima ipoteză în cazul adolescentei căzute pe geamul unui autobuz din Ploieşti, aflat în mers

O adolescentă din Prahova a fost rănită grav, după ce a căzut pe geam dintr-un autobuz aflat în mers. Tânăra ar fi fost împinsă în joacă de două prietene, susţin reprezentanţii societăţii de transport.

Vezi și

O adolescentă din Prahova a fost rănită grav, după ce a căzut pe geam dintr-un autobuz aflat în mers. Tânăra ar fi fost împinsă în joacă de două prietene, susţin reprezentanţii societăţii de transport.

Reprezentanţii firmei de transport în comun din Ploieşti cred că adolescenta din Ploieşti, căzută pe geamul lui autobuz în mers ar fi fost îmbrâncită. Este prima ipoteză luată în calcul. De aproape 24 de ore, anchetatorii caută explicaţii pentru incidentul straniu.

Fata de 17 ani era pe bancheta din spate a autobuzului. A căzut în timpul mersului, pe geamul lateral care s-a desprins din cadru.

Reprezentanţii Transport Călători Expres avansează ipoteza conform căreia tânăra ar fi fost însoţită de două persoane ce ar fi avut cu aceasta o altercaţie, ar fi împins-o şi ar fi ieşit pe geamul autobuzului.

Iulian, şoferul autobuzului: Practic, ele mi-au spus că a căzut de la mine din maşină. Şi au stat lângă victimă până când a venit echipajul de la Salvare.

Adolescenta a căzut pe şosea, printre maşinile care circulau în viteză, şi s-a lovit la cap şi la coloană. Medicii au operat-o de urgenţă. 

Florin Puşcariu, Director Medical SJU Ploiesti: În prezent, se află în secţia de Terapie Intensivă, stabilă hemodinamic, intubată şi inconştientă.

Chiar şi în varianta unei altecarcaţii, rămâne un mare semn de întrebare. Cât de sigure sunt astfel de geamuri? 

Acelaşi autobuz, pus în circulaţie din anul 2002, a fost implicat anul trecut într-un accident.  

Nae Alecsandri, director TCE Ploiesti: Autobuzul a fost reparat în luna iunie a anului 2018, printre elementele schimbate aflându-se şi geamul în cauză. Societatea care a făcut reparaţiile răspunde de... este omologată să facă astfel de reparaţii.

Reparaţiile ar fi fost făcute la un service autorizat şi au costat aproape 2.000 de lei. Dar geamul avea o garanţie de doar trei luni. 

Raluca Brezeanu, Purtător de Cuvânt IPJ Prahova: Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii service-ului auto nu au dorit să comenteze incidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Prima ipoteză în cazul adolescentei căzute pe geamul unui autobuz din Ploieşti, aflat în mers