Antena Meniu Search
x

Ipoteză şocantă în cazul crimei de la Botoşani. Asasinul ar fi iubit-o în secret pe Petronela şi ar fi făcut o criză de gelozie

Ipoteză şocantă în cazul crimei de la Botoşani. Bogdan Ionel ar fi iubit-o în secret pe Petronela, fata pe care ar fi ucis-o cu 30 de lovituri de cuţit într-o criză de gelozie.

Ipoteză şocantă în cazul crimei de la Botoşani. Bogdan Ionel ar fi iubit-o în secret pe Petronela, fata pe care ar fi ucis-o cu 30 de lovituri de cuţit într-o criză de gelozie.

Potrivit unor surse citate de presa locală, Bogdan ar fi făcut o pasiune pentru Petronela, iar ieri chiar ar fi încercat să o violeze în timpul şedinţei foto din pădurea Pacea de la marginea oraşului Botoşani.

Tânărul avea o relaţie cu o altă fată, însă i-ar fi făcut Petronelei mai multe avansuri.

Fata de 18 ani l-ar fi refuzat în repetate rânduri, fapt care l-a condus pe tânărul fotograf la o criză de gelozie.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, presa locală vorbeşte chiar despre o tentativă de viol înainte teribilei crime, lucru care ar explica şi faptul că tânăra a fost găsită dezbrăcată în pădure.

Ipoteza unei iubiri neîmpărtăşite a fost explicată şi de psihologi. Specialiştii au precizat că un astfel de motiv ar explica astfel furia cu care tânărul a înjunghiat-o pe Petronela.

Petronela Mihalachi a fost ucisa cu sange rece intr-o padure din Botosani

Ipoteza oficială a anchetatorilor în cazul crimei de la Botoşani

Deşi ipoteza prezentată de jurnaliştii din Botoşani ar fi plauzibilă, anchetatorii şi prietenii celor implicaţi în teribila crimă din pădurea Pacea au infirmat această variantă.

Prietenii asasinului spun că acesta este foarte îndrăgostit de iubita lui. Mai mult, pentru această fată s-ar fi certat chiar şi cu familia.

Tot actuala iubită ar fi şi motivul pentru care Petronela a fost ucisă cu sânge rece.

"Acesta (n.r. criminalul) se cunoscuse cu victima de ceva timp pe o reţea de socializare şi s-au întâlnit de mai multe ori pentru a-i face fotografii, pe care tânăra le posta pe conturile ei. Tot o astfel de întâlnire a avut loc şi în după-amiaza zile de 25 aprilie, însă între cei doi a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care tânărul a înjunghiat victima în diferite locuri vitale de mai multe ori cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, iar tânăra a decedat imediat. A fost ucisă în zona în care a fost găsită, erau şi urme de târâre pe câţiva zeci de metri", a declarat procurorul Valeriu Chihaia, procuror şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Bogdan Ionel este autorul crimei din padurea Pacea din Botosani

Conform anchetatorilor, fata de 18 ani i-ar fi spus lui Bogdan, în timpul şedinţei foto, că iubita lui este grasă şi urâtă, lucru care l-a înfuriat.

Astăzi, Bogdan Ionel a fost reţinut pentru 24 de ore şi după ce a fost supus unei expertize psihiatrice a fost condus în faţa unui procuror.

Ulterior, el va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Ipoteză şocantă în cazul crimei de la Botoşani. Asasinul ar fi iubit-o în secret pe Petronela şi ar fi făcut o criză de gelozie