Antena Meniu Search
x

Video Ipoteza lansată de sora "Monalisei", tânăra transgender din Iaşi, care a sfârșit arsă de vie în timp ce era live: ''După ce a murit au sunat''

Un transgender cunoscut din Iaşi a murit ars de viu, în direct, pe Facebook. Casa s-a aprins de la o candelă aşezată chiar pe pat. Urmăritorii din online au sunat la 112 şi au anunţat tragedia. Salvatorii au ajuns prea târziu. Familia crede că o mână criminală ar fi în spatele nenorocirii. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.12.2022, 15:51

Vezi și

Sunt scene şocante, ca într-un film de groază, live pe Facebook. Tudor, un transgender de 37 de ani transformat în Monalisa, doarme. Cu mâna pe o icoană, muzică religoasă în boxe şi o candelă aprinsă lângă el.    

La un moment dat, pisica sare, loveşte lumânarea şi o răstoarnă în pat. Trec aproape patru minute, iar cearşaful începe să se aprindă. În câteva secunde, vâlvătaia devine din ce în ce mai mare. Flăcările ajung aproape de faţă, începe să se agite, însă nu se trezeşte. Abia când ia foc se ridică, însă, inexplicabil, se aşază din nou.  

Cei care urmăreau transmisiunea în direct pe reţelele de socializare şi au văzut momentul în care a izbucnit incendiul au sunat la 112. Însă nu au putut să indice şi adresa la care se află persoană surprinsă. Salvatorii i-au dat de urmă prea târziu. Şi pisica ce a declanşat incendiul a murit. 

Georgica Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi: Echipajul de stingere, o ambulanţă SAJ Iaşi şi echipajele IPJ au descoperit apartamentele în care se făcea live-ul. La intrarea în apartament, acesta a găsit o persoană intoxicată cu fum.

Pe acelaşi subiect

Familia crede că o mână criminală ar fi în spatele nenorocirii

Sora sa era în străinătate când a aflat vestea tragediei.

Soră: M-au contactat nişte prieteni de pe Facebook. Mi-au spus că a luat foc. Era totul ars. 

Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie să desluşească ce s-a întâmplat. Luna trecută, un alt travestit de 36 de ani, prieten cu Monalisa, a murit în condiţii suspecte, într-o cameră de cămin din iaşi.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ipoteza lansată de sora "Monalisei", tânăra transgender din Iaşi, care a sfârșit arsă de vie în timp ce era live: ''După ce a murit au sunat''