Antena Meniu Search
x

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul ATACULUI care a îngrozit Franţa! Cine se afla în RESTAURANTUL ROMÂNESC în momentul în care indivizi mascaţi au stropit localul cu benzină şi i-au dat foc

Apar informaţii noi în cazul atacului criminal de la restaurantul românesc Transilvania, din Aubervilliers, Franţa. 12 persoane, între care trei români, au fost răniţi după ce trei indivizi cu cagule au dat buzna în local, l-au stropit cu benzină, apoi i-au dat foc. 

Apar informaţii noi în cazul atacului criminal de la restaurantul românesc Transilvania, din Aubervilliers, Franţa. 12 persoane, între care trei români, au fost răniţi după ce trei indivizi cu cagule au dat buzna în local, l-au stropit cu benzină, apoi i-au dat foc. 

S-a întâmplat duminică seară, la ora locală 20:30. Potrivit bistriteanul.ro, restaurantul Transilvania, care funcționa de mai bine de 7 ani în suburbia pariziană Aubervilliers, era respectat și căutat atât de români, cât și de francezi.

La câteva zile de la atac, presa din Hexagon a făcut publice detalii despre teribilul atac. Potrivit martorilor, trei bărbați, cu cagule pe față, au intrat în local, l-au stropit cu carburant, au pulverizat cu un spray paralizant, după care au dat foc mobilierului. Au terminat cu scările, pentru a împiedica lumea să iasă.

Practic, atât angajații localului, cât și clienții au rămas prinși în restaurantul distrus în totalitate de flăcări.

„Un bărbat a intrat în restaurant și a vărsat benzină pe jos. Eu am încercat să mă feresc, dar un alt bărbat m-a stropit, iar când m-am întors avea ceva aprins în mână”, a mărturisit bucătăreasa localului, și ea de origine română.

Femeia se afla în local alături de soț și de fetița lor. Bărbatul a avut prezență de spirit și a scos-o pe cea mică la timp din restaurant. 

Lidia şi Domnica, două chelneriţe cu vârste sub 30 de ani, una din Bistriţa, cealaltă din Republica Moldova, au suferit arsuri grave, medicii fiind rezervați cu privire la șansele lor de supraviețuire. 

Presa franceză dezvăluie că, în momentul atacului, în local se pare că se aflau mai mulți poliţişti, şase dintre ei fiind răniți ușor. 

Jurnalistul francez Clement Lanot, care a ajuns la fața locului la scurt timp după producerea incendiului susține că nu a fost vorba despre un atac terorist, ci despre un jaf care a mers prost.

Anchetatorii mai iau în calcul varianta ca atacul să fi fost o răfuială între membrii a două comunități, însă nu este exclusă nici posibilitatea ca țintele să fi fost chiar oamenii legii aflaţi în restaurant. 

Mai poţi citi şi: 

"Mamă, îţi mulţumesc...". ULTIMELE CUVINTE ale frumoasei Gloria, înainte să moară. Tânăra de 27 de ani, masterand în arhitectură, a sfârşit ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower!

Reacţia HALUCINANTĂ a unui român în timp ce Lidia şi Domnica ZAC ARSE pe caldarâm şi URLĂ după ajutor. ROMÂNCELE au fost STROPITE CU BENZINĂ şi INCENDIATE la Paris (VIDEO)

A fost identificată PRIMA VICTIMĂ a incendiului care a mistuit Grenfell Tower! ULTIMUL MESAJ trimis înainte de a sfârşi în INFERNUL din blocul londonez

AJUTĂ-MĂ, TE ROG! Iată momentul când ROMÂNCELE ZAC ARSE PE STRADĂ și

Româncă de 23 de ani în stare gravă: STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în restaurantul Transilvania, din Paris! Lidia e arsă pe aproape tot corpul

În pericol să ARDĂ DE VII în focul de la Grenfell Tower, o mamă și-a SALVAT FAMILIA de la MOARTE SIGURĂ cu un TRUC absolut GENIAL

TERIBIL! Românca incendiată în atacul de la restaurantul Transilvania, din Paris, era doar de două luni în Franţa. A fost FILMATĂ după atac

El e bărbatul de la care a pornit infernul din blocul londonez, soldat cu zeci de morţi şi dispăruţi! Cauza incendiului e ULUITOARE

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul ATACULUI care a îngrozit Franţa! Cine se afla în RESTAURANTUL ROMÂNESC în momentul în care indivizi mascaţi au stropit localul cu benzină şi i-au dat foc