Antena Meniu Search
x

Ipoteză ULUITOARE legată de principalul suspect în crima de la Oradea. Poliţia ştia că Sorin Ioan Rogia era violent, tânărul fiind judecat pentru INCENDIERE

Principalul suspect în cazul tânărului găsit mort săptămâna trecută la Oradea, Sorin Ioan Rogia, era cunoscut de poliţie, care ştia că e violent.

Principalul suspect în cazul tânărului găsit mort săptămâna trecută la Oradea, Sorin Ioan Rogia, era cunoscut de poliţie, care ştia că e violent. El fusese cercetat pentru incendiere şi era judecat de Tribunalul bihorean.

Suspectul a incendiat mai multe tomberoane în Oradea este inculpat într-un proces de distrugere în care părți vătămate sunt RER Ecologic Service, Eurolevicom, Eurociv Cons și trei persoane fizice. Joi, 9 noiembrie, în aceeași zi în care a fost descoperit trupul neînsuflețit al lui Radu Cătălin Bogdan, Tribunalul Bihor a amânat cauza la cererea avocatului lui Sorin Ioan Rogia pentru pregătirea apărării.

Au trecut patru patru zile de la descoperirea victimei, iar Rogia Sorin Ioan este căutat în continuare de autoritățile din România. Modul în care și-a omorât victima poate da de înțeles că nu e un novice în comiterea de agresiuni. Doar o persoană foarte agresivă putea recurge la aplicarea loviturilor în felul în care el a făcut-o.

A apărut şi o IPOTEZĂ ULUITOARE în acest caz. Surse neoficiale spun că ucigașul ar fi "bolnav cu acte", adică ar suferi o boala psihică ce poate justifica faptele sale, schizofrenie. Informaţia a fost difuzată de presa locală, dar nu e încă oficial confirmată.

Pe acelaşi subiect

Filmul crimei

Radu Bogdan locuia cu familia într-un bloc din apropierea locului în care i-a fost găsit cadavrul. Miercurea trecută, în jurul orei 18, a ieşit din apartament să se vadă cu un prieten.

Câteva ore mai târziu, îngrijorată că nu se întoarce, mama l-ar fi sunat de mai multe ori, dar n-a răspuns, şi nici prietenii nu ştiau nimic de el. Speriată, mai ales că fiul ei n-a mai dispărut niciodată de acasă, asistenta a mers în aceeaşi seară la Poliţie, însă oamenii legii i-au spus să revină după 24 de ore, când conform legii, îi puteau înregistra cererea pentru găsirea băiatului.

A doua zi, dis-de-dimineaţă, părinţii lui Radu au făcut o oprire la depozitul de piese auto unde tânărul lucra de câteva săptămâni, iar apoi s-au întors la Poliţie ca să-i anunţe dispariţia.

N-a mai fost nevoie s-o facă căci, după ce i-au descris semnalmentele, agenţii le-au arătat fotografia cu victima neidentificată găsită în aceeaşi dimineaţă pe strada Grigore Ureche. Din nenorocire, s-a dovedit a fi unicul lor copil, scrie ebihoreanul.ro.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar la necropsie specialiştii au găsit cel puţin 15 urme de lovituri, unele atât de puternice încât zdrobiseră ţeasta.

Au fost aplicate cu un corp contondent care, zic sursele din anchetă, putea fi un ciocan.

Sorin Ioan Rogia

Suspectul se numeşte Sorin Ioan Rogia, are 27 de ani provine dintr-o "familie bună", tatăl său, Raul Mihai Rogia, fiind un cunoscut chirurg la Spitalul Judeţean din Oradea.

Sorin Rogia era prieten bun cu Radu Bogdan. La rându-i, cel ucis era şi el fiu de cadru medical, mama sa fiind asistentă la Spitalul Municipal Gavril Gurteanu, la secţia Oncologie.

Deşi lumea se fereşte să vorbească despre asta, se pare că relaţia dintre cei doi tineri depăşea limitele unei simple amiciţii şi că ar fi fost chiar iubiţi, scrie presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Ipoteză ULUITOARE legată de principalul suspect în crima de la Oradea. Poliţia ştia că Sorin Ioan Rogia era violent, tânărul fiind judecat pentru INCENDIERE