Antena Meniu Search
x

Video IPS Teodosie, pedepsit de Sinodul BOR pentru "răzvrătire şi indisciplină". Cum a "tulburat pacea" din sânul bisericii

Sinodul Bisericii Ortodoxe Române se va reuni astăzi pentru a decide pedeapsa pentru ÎPS Teodosie, judecat pentru răzvrătire şi indisciplină, dar şi pentru că a tulburat pacea din viaţa bisericii.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 29.02.2024, 11:07

Vezi și

"ÎPS Teodosie le cere credincioşilor să se roage pentru el, pentru Patriarhul Daniel, dar şi pentru membrii Sfântului Sinod pentru ca aceştia să ia decizii bune", transmite Andreea Filip, reporter Observator.

Ziua judecăţii lui ÎPS Teodosie

"Mesajul este transmis înaintea şedinţei Sinodului Bisericii Ortodoxe care se întruneşte pentru a-l judeca pe ÎPS Teodosie pentru acte de răzvrătire, indisciplină şi presiune publică, pentru insistenţele acestuia de a transforma Episcopia Tomisului în Mitropolie", adaugă Andreea Filip, reporter Observator.

"Săptămâna trecută, Arhiepiscopia Tomisului a instituit trei zile de post şi rugăciune pentru toate parohiile şi mănăstirile care se află în subordinea Episcopiei Tomisului şi a anunţat enoriaşii de această decizie canonică. Ulterior, ÎPS Teodosie le-a mulţimit enoriaşilor pentru faptul că au ţinut psost pentru el", mai spune Andreea Filip, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » IPS Teodosie, pedepsit de Sinodul BOR pentru "răzvrătire şi indisciplină". Cum a "tulburat pacea" din sânul bisericii