Antena Meniu Search
x

IPS Teodosie sare în apărarea șoferului său, prins cu 235 km/h: "Trebuia să ajung la un maslu. I-am zis să țină ritmul"

IPS Teodosie a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre episodul din luna august a acestui an, când șoferul lui a condus cu 235km/h și a fost prins de polițiști. În acea mașină se afla, bineînțeles, și Arhiepiscopul Tomisului, care a explicat motivul pentru care erau ”pe grabă”.

de Cristina Cruceru

la 22.12.2022, 11:26

IPS Teodosie îi ține apărarea șoferului său, după ce a condus cu 235 km/h
IPS Teodosie îi ține apărarea șoferului său, după ce a condus cu 235 km/h - Facebook, Captură YouTube

Agenții din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, când au depistat pe 3 august 2022, în jurul orei 15.50, la km 139, pe un bărbat, de 28 de ani, la volanul unui autoturism.

Acesta conducea cu viteza de 235 km/h. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 de lei, totodată fiindu-i suspendat, permisul de conducere pentru 120 de zile. În mașină se afla și Înaltpresfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

IPS Teodosie explică de ce șoferul lui a condus cu 235km/h

La câteva luni bune de la incident, IPS Teodosie a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre acel episod. Arhiepiscopul Tomisului îi ține apărarea șoferului său, după ce a condus cu 235 km/h pe A2, mărturisind că el i-a spus să ”țină ritmul”, pentru că întârzia la un maslu.

"Eu nu știu, nu mă uit la kilometraj. Nici nu știu că a fost așa. A putut să fie un trucaj. Eu trebuia să ajung la un maslu. I-am zis să țină ritmul să ajungem la maslu. Probabil că a mers cu 235km/h, dacă mașina a dus", a spus IPS Teodosie, Arhiepiscolul Tomisului, potrivit replicaonline.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » IPS Teodosie sare în apărarea șoferului său, prins cu 235 km/h: "Trebuia să ajung la un maslu. I-am zis să țină ritmul"