Antena Meniu Search
x

Video "Îți dau 35 de bricege. Te tai, te fac varză". Jandarmi din Gorj, amenințați cu moartea de un interlop chiar în autospeciala cu care îl duceau la poliție

Un interlop recidivist din Gorj, săltat de jandarmi, a fost filmat în timp ce îi ameninţa pe aceştia cu moartea chiar în autospeciala care-l transporta la sediul poliţiei. Deşi bărbatul a adresat forţelor de ordine cuvinte de o violenţa verbală extremă, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi eliberat. Situaţia s-a complicat însă, iar acum toată poliţia din Gorj se află în alertă. La doar o zi după acest incident, bărbatul a fost condamnat definitiv la închisoare pentru o faptă mai veche. Dar nu a mai fost găsit.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 13:49

Vezi și

După cele 24 de ore petrecute în arestul IPJ Gorj, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost eliberat și plasat sub control judiciar. El a fost reținut, în primă fază, după ce a bătut un alt tânăr într-un club din Târgu Jiu, iar imaginile au fost filmate în autospeciala jandarmilor care îl conduceau pe bărbat la sediul poliției.

Oamenii legii au filmat moment în care tânărul îi înjura și îi amenința cu moartea, motiv pentru care i-a fost deschis și un dosar penal pentru ultraj.

I-a amenințat pe oamenii legii chiar în autospeciala cu care era dus la poliție

Ieri, Curtea de apel Craiova a dat sentința definitivă într-un dosar în care bărbatul era judecat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și folosirea unor obiecte periculoase. A fost condamnat definitiv la un an și trei luni de închisoare cu executare.

Când poliția a mers la el acasa să-l ridice și să-l ducă la penitenciar, nu a mai fost găsit. El a fost dat în urmărire națională și încă este căutat și la această oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Îți dau 35 de bricege. Te tai, te fac varză". Jandarmi din Gorj, amenințați cu moartea de un interlop chiar în autospeciala cu care îl duceau la poliție